Helyszín értékelése

Összesített értékelés: 77%

Személyzet:

79%

Felszereltség:

68%

Tisztaság:

84%

Rugalmasság:

77%

Karakter, stílus:

76%

8 olvasó értékelés alapján

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Helyszinek » Karát Szabadidőpark
GyűjtőbeAjánlatkérés

Helyszín adatok

Karát Szabadidőpark

9813 Gersekarát, a

A céges családi napok alkalmával kellemes kikapcsolódást nyújtunk a cég munkatársainak és családtagjainak. A céges családi napok ideális program lehetőséget kínálnak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A kötetlen és rendezett versenyeken keresztül a családtagok együtt próbálhatják ki a különböző készségfejlesztő és ügyességi játékokat. Céges rendezvények lebonyolítására rendelkezésre áll a 60 m2-es konferencia termünk. A céges sportnapokra is változatos, aktív programokat kínálunk, ahol az egyéni és csapatmunka központi szerepet kap, ezáltal a dolgozók és családtagjaik a feladatokon keresztül egymást jobban megismerve egy nagy közösséggé formálódnak. 

Alapadatok Elérhetőségek Akció Termek Egyéb infók Megközelítés Galéria Értékelés (77%)

A helyszín jellege

-Szabadtéri helyszín

Szolgáltatások

-Parkolási lehetőség
-Programszervezés

Kapcsolattartó

Weisz Imre

Elérhetőségek

www.jetpark.hu Telefon:+36308465410

A helyszínhez nem tartozik érvényes akció.

Kérem tekintse meg itt, akcióinkat!

Terem
 
Jetzki Jetzki 0 0 0 nem nem nem nem
Gersekaráttól délre fekvő völgyben található a duzzasztással létrehozott mesterséges tó, mely a távoli vidékekről is ide vonzza a kikapcsolódni vágyókat április közepétől szeptember végéig.
A tó teljes vízfelülete harminchat hektár, mely lehetővé teszi, hogy biztonságosan elkülönített strandon és Jet-Ski pályán élvezhessék a vendégek a víz nyújtotta örömöket. A közel kétszáz négyzetméteres stégen biztonságos rámpák, beemelő csörlő segítik a Jet-Ski tulajdonosokat gépeik mozgatásában.

A nyár folyamán szinte minden hétvégét színesít egy-egy rendezvény, a Jet-Ski Szövetség Országos Bajnokságának futama mellett amatőr ügyességi versenyeket, házi bajnokságokat, kulturális rendezvényeket szerveznek az üzemeltetők. 

Strand Strand 0 0 0 nem nem nem nem
Gersekarát a Vasi Hegyhát festői szépségű, erdőkkel, dombokkal tarkított vidékének egyik legszebb települése. A falutól délre fekvő völgyben található a duzzasztással létrehozott mesterséges tó, mely a távoli vidékekről is ide vonzza a kikapcsolódni vágyókat április 20-tól szeptember végéig.
 
A tó teljes vízfelülete közel harmincöt hektár, mely lehetővé teszi, hogy biztonságosan elkülönített strandon és Jet-Ski pályán élvezhessék a vendégek a víz nyújtotta örömöket. A strand fövenyén nádból épített árnyékot adó ernyők, homokos röplabda pálya, gyermekek szórakozását szolgáló játékok találhatók.
A stégen épített büfé és a strandon található melegkonyhás egység a gasztronómiai igényeket is kielégíti. A strandtól elválasztott kempingben lehetőség nyílik sátorozásra, meleg vizes zuhanyozásra, szabadtüzes ételkészítésre.

A hosszabb pihenésre vágyók csodálatos kiránduló helyeket, kulturális, természeti és építészeti értékeket találnak a kistérségben. A falusi turizmust kedvelők számára komfortos vendégházak nyújtanak kielégítő szolgáltatásokat a tótól néhány száz méterre, a falu szállásadóinál. 

Kemping Kemping 0 0 0 nem nem nem nem

A Nyugat-Dunántúli régió kellemes vízparti kempingjeinek egyike a Karát Szabadidőpark gondozásában lévő létesítmény. A talaj füves, sík felszín, melynek jellege részben árnyékos. A kemping teljes területe 2500 m2, ahol az akadálymentesítés megoldott. Kutya-macska bevihető. Használható hideg-meleg vizes zuhanyzó, angol WC, strand, fürdő, elektromos csatlakozás, emellett lehetőség van vízisportok, horgászat, egyéb sportolási lehetőségek, lovaglás, tenisz kipróbálására, étterem, büfé használatára. Hideg-melegvizes mosogató, saját parkoló, játszótér áll a vendégek és családtagjaik részére. 

Komferenciaterem Komferenciaterem 0 0 0 60 45 nem nem nem nem
Egyéb szolgáltatások Egyéb szolgáltatások 0 0 0 nem nem nem nem
Gasztronómia
 
tréningek, rendezvények idején svédasztalos büféétkezések
a’la carte étterem
drink bár
kerti parti, bográcsozás, grillezés, nyársalás
malac sütés
 
 
Szolgáltatások
 
2-4 ágyas fürdőszobával felszerelt faházak összesen 24 fő részére, ennél nagyobb létszám esetén a faluban, igényes vendégházakban, apartmanokban tudjuk a szállást biztosítani
ping-pong, strandröplabda, kosárlabda, tenisz, jet-ski, vízisí, wakeboard
konferencia termünkben internet hozzáférés
üdülési csekk elfogadás
 
 
Kaland programok (előzetes egyeztetés alapján)
 
játékos vetélkedők (kötélhúzás csapatversenyek)
quad túra
lovaglás
jet-skizés (csapatversenyek, akadályversenyek)
vizisízés
wakebordozás
motorozás trike-kal

sporthorgászat 


Ikonmagyarázat

Széksoros elrendezésHosszúságTermészetes napfény
U-alak elrendezésSzélességLégkondicionált
Iskolapados elrendezésMagasságAkadálymentes
DíszétkezésAlapterületSötétíthető
Ültetett állófogadás
Állófogadás

Egyéb információk

Parkolási lehetőségSzemélyautó: Autóbusz:
Szálláslehetőség:nemSzállás megnevezése:
Saját vendéglátás:nemKülsős vendéglátás behozható:nem
Kertkapcsolat:nemAkadálymentesített:nem

Megközelítés

Gersekarát Vas megye déli részén, az úgynevezett Vasi Hegyháton, Vasvártól 9, Körmendtől 18 km-re fekvő 770 lakosú község. A település területe 1992 hektár 2288 m2. Relatív földrajzi fekvése szerencsés, mivel közel helyezkedik el az osztrák és a szlovén határhoz is. 

Autóval:

Tömegközlekedéssel:

Vonattal:

Galéria


Teremgaléria

Kedves Látogató!


Ha már járt a helyszínen, kérjük, segítsen nekünk véleményével. Pontozza az egyes szolgáltatásokat, majd saját stílusában 3-4 mondatban foglalja össze tapasztalatait helyszínről. Az Ön személyes véleménye által egy reális kép alakul ki a helyszínről, ezáltal megkönnyíti a helyszínt keresők választását.

Köszönjük segítségét!


Értékelés

Szeméyzet (79%)


Értékelés:12345

Felszereltség (68%)


Értékelés:12345

Tisztaság (84%)


Értékelés:12345

Rugalmasság (77%)


Értékelés:12345

Karakter, stílus (76%)


Értékelés:12345

Írja meg nekünk Ön is a véleményét

új chaptcha ellenorzo kód

Írja be a képen látható biztonsági kódot!