Helyszín értékelése

Összesített értékelés: 99%

Személyzet:

100%

Felszereltség:

97%

Tisztaság:

100%

Rugalmasság:

97%

Karakter, stílus:

100%

6 olvasó értékelés alapján

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Helyszinek » Gundel Étterem
GyűjtőbeAjánlatkérés

Helyszín adatok

Gundel Étterem

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének több, mint 120 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket, s vendégeink örök élményekkel távozzanak a Gundelből.

Meghitt családi eseményeken, vagy több száz, akár ezerfős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek - séfek, felszolgálók, sommelier-k - állnak, hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

Alapadatok Elérhetőségek Akció Termek Egyéb infók Megközelítés Galéria Értékelés (99%)

A helyszín jellege

-Étterem/ szórakozóhely
-Konferencia rendezvény-központ
-Palota/kastély/ kúria
-Szabadtéri helyszín

Szolgáltatások

-Konferenciatechnika
-Ruhatár
-WIFI internetkapcsolat
-Saját étterem / catering / bár
-Tolmácsberendezés
-Saját hostessek
-Vetítéstechnika
-Parkolási lehetőség
-Biztonsági szolgálat, portaügyelet
-Programszervezés
Gloviczki Ákos

Kapcsolattartó

Gloviczki Ákos Telefon:06/1-889-8148 Mobil:06/20-421-1504

Elérhetőségek

gundel.hu Telefon:06/1-889-8100 Fax:06/1-363-1917 Mobil:06/30-603-2480

A helyszínhez nem tartozik érvényes akció.

Kérem tekintse meg itt, akcióinkat!

Terem
 
Étterem Étterem 0 0 0 176 270 igen igen igen igen

Az étterembe a Gundel Károly útra nyíló kertkapun keresztül érkeznek a vendégek. Az előtérhez kapcsolódik az elegáns Latinovits Bár, amely egyrészt az aperitifek elfogyasztásának színhelye, másfelől hangulatos café jellegű társasági találkozóhely.

A bár terasza a Gundel hatalmas kertjére nyílik, az előtérben található a ruhatár, továbbá itt működik a Gundel Butik. Az étterem 176 férőhelyes, a falakat spanyol mesterek által készített faburkolat díszíti. Itt gyönyörködhetünk a Gundel híres, magyar festők alkotásainak gyűjteményében is.

Az étterem galériája meghittebb beszélgetések, tárgyalások, üzleti ebédek, illetve vacsorák ideális helyszíne. Az étteremben lehetőség van helyi hangosításra és háttérzene szolgáltatásra is.

Erzsébet Királyné Bálterem Erzsébet Királyné Bálterem 0 0 0 200 80 160 50 320 igen igen nem igen

A romantikus, rokokó hangulatú, arany stukkókkal díszített, elegáns terem Erzsébet királyné (Sissy) nevét viseli. A teremhez gyönyörű vörös márvány lépcső vezet fel, a bankettek számára biztosított külön bejárat felől. A Bálterem hatalmas ablakai a Városliget lombos sétányára és parkjára nyílnak az egyik oldalon, míg a másik irányban a terem a Kert fölé nyúló teraszhoz kapcsolódik.

Az Erzsébet Királyné terem kiválóan alkalmas díszétkezések, esküvői, diplomáciai bankettek, nagyszabású ebédek, vacsorák, sajtótájékoztatók, divatbemutatók, bálok, művészi előadóestek, műsoros estek rendezésére.

A korszerű technikai berendezésekkel ellátott bálterem konferenciák, szimpóziumok, értekezletek, kiállítások és üzleti reggelik hangulatos helyszínéül is szolgálhat. A Bálterem igény szerint összenyitható a szomszédos Andrássy teremmel. A Bálterem impozáns előterében lehetőség van a vendégek fogadására, igény esetén ruhatár is kialakítható.

Andrássy terem Andrássy terem 0 0 0 80 50 30 60 90 nem igen nem nem

Az elegáns Andrássy terem egyaránt alkalmas arra, hogy kisebb rendezvények – meetingek, tréningek, szekcióülések, vagy éppen díszétkezések helyszínéül szolgáljon, vagy akár a szomszédos Erzsébet teremmel egybenyitva kiállítási térként, vagy a kávészünet helyszíneként funkcionálhat. Az Andrássy terem a fehér márványlépcsőházon át közelíthető meg a bankettek számára biztosított külön bejárat felől, de liften is elérhető a földszintről.

 

Emeleti terasz Emeleti terasz 0 0 0 160 140 200 igen nem nem nem

 Az emeleten húzódó terasz hangulatát a lombos, virágdíszes, hatalmas Gundel kert határozza meg. A terasz 120-280 vendég befogadására alkalmas, nagyobbik része napfény és eső ellen lefedhető. Tavasztól őszig finom illatokat, friss levegőt áraszt, esténként pedig csodálatos hangulatvilágítás fényeitől színes. A teraszra a bejárattól vörös márvány lépcsőkön jutnak fel a vendégek (lift is rendelkezésre áll), de közvetlenül kapcsolódik a terasz az emeleten lévő Bálteremhez, Herendi Szobához, valamint a Télikerthez.

 Alkalmas díszétkezések, ebédek, vacsorák, esküvői ceremóniák, fogadások és egyéb rendezvények lebonyolítására - de összekapcsolható az Erzsébet Királyné Bálteremben, Herendi Szobában vagy Télikertben tartott eseményekkel, olymódon, hogy a vendégek az üdvözlő koktélt a teraszon fogyasztják el, majd utána mennek az étkezés színhelyére

Télikert és Szalon Télikert és Szalon 0 0 0 40 30 40 28 70 igen igen nem igen

A szinte üvegfalat alkotó hatalmas ablakokon át a tágas Télikertből az étterem kertjére esik a tekintet, ahol virágok, lombos fák, télen a hófödte park látványa gyönyörködteti a vendégeket.

Jó időben kellemes szabadtéri folytatása a Télikertnek a hozzá közvetlenül kapcsolódó terasz. Érkezéskor a vendégek a Szalonba lépnek, amely a regisztrációra, egy kis beszélgetésre, vagy kávé elfogyasztására alkalmas. A világos, tágas terem kellemes és egyedi helyszín egy sajtóreggeli, prezentáció, vagy megbeszélés lebonyolítására.


 

Herendi szoba Herendi szoba 0 0 0 16 20 14 20 igen igen nem igen

A rokokó stílusban berendezett gyönyörű, világos kis terem közvetlen kapcsolattal rendelkezik emeleti teraszunkhoz. Kisebb családi, esküvői ebédek és üzleti étkezések kitűnő helyszíne.

Solti szoba Solti szoba 0 0 0 40 20 24 24 40 igen igen nem igen

A Gundel Család házi muzsikálásainak hajdani színhelye, a Zene Szoba hangulatos ebédek és vacsorák, kisebb rendezvények, tréningek kiváló helyszíne.

Ebben a szobában minden dekoráció a zenére utal – igazán hangulatos és egyedi helyszíne egy-egy továbbképzésnek, board meetingnek, vagy csapatépítő brain-stormingnak.

Zsolnay szoba Zsolnay szoba 0 0 0 20 20 10 20 igen igen nem igen

A Kristály szoba nevét a gyönyörű kristálycsillárról kapta. A csodálatosan szép fa berakású falakat kanadai diófából készítették. A falon látható négy kép igazi bőrből készült, és a négy évszakot szimbolizálja. Gyönyörű, metszett ablakaival, csillárjával Gundel Károlyné ízlésének állít emléket ez a szoba. Elegáns stílusával a terem tárgyalások, üzleti ebédek és vacsorák számára kiváló helyszínt nyújt.

Könyvtár szoba Könyvtár szoba 0 0 0 10 10 10 nem igen nem nem

A Könyvár Szobába belépve, a párnázott tapéta színvilágának köszönhetően úgy érezzük magunkat, mintha egy könyvtárban járnánk. A székek eredeti Chippendale bútordarabok. Gundel Károly ebben a szobában írta híres műveit, többek között „A vendéglátás művészete” – t. Nemcsak zseniális restaurateur és kitűnő új ételek alkotója volt, hanem a gasztronómia történetével foglalkozó számos könyv szerzője is. A Könyvtár polcait megtöltő könyvek Gundel Károly hajdani dolgozószobájának hangulatát idézik. Kiváló helyszín üzleti megbeszélésekre, meetingekre, ebédekre vagy vacsorákra.
 

Családi szoba Családi szoba 0 0 0 6 igen igen nem igen

A Családi szoba az étterem legkisebb különterme. A Gundel család által kedvelt kis sarokszobából a Városligeti tóra és a Vajdahunyad Várra csodálatos kilátás nyílik. Belső kialakítása meghitt hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, kedvelt helyszíne családi vacsoráknak, üzleti megbeszéléseknek, ünnepélyes szerződés-aláírási eseményeknek
 

Gundel Kert Gundel Kert 0 0 0 400 800 igen nem igen nem

 A Gundel évszázados fák lombjaitól zöld kertje annak a komplexumnak a része, amely a régi budapesti Városerdőből vált virágdíszes, gondozott parkká. Egyedülálló előnye a Gundel kerthelyiségének, hogy a belvárosból percek alatt megközelíthető - ugyanakkor valóságos oázist alkot a nagyvárosban ősfáival, pompás környezetével, kertművészeti csodát jelentő virágaival. Szellős, árnyas, kellemes környezetet biztosít tavasztól őszig, a legforróbb nyári napokon is. A részben fedett kertben ebédet, vacsorát, hűsítő italokat, fagylalt- és kávékülönlegességeket szolgálunk fel.

 
Gundel Borpince Gundel Borpince 0 0 0 60 60 60 30 80 nem igen nem nem

A Gundel Borpincéjébe érkezve, a hangulatos előteret követően két pincehelyiség tárul a szemünk elé, a Lorántffy Zsuzsanna terem és a Szent Orbán terem. A rusztikus hangulatú, két egymásba nyíló pincehelyiség nemcsak az utcáról, hanem a Gundel Étterem felől is megközelíthető, így egyaránt kiváló helyszínéül szolgálnak zártkörű rendezvényeknek, előadásoknak, szemináriumoknak, termékbemutatóknak, s természetesen borkóstolóknak, borvacsoráknak.


Ikonmagyarázat

Széksoros elrendezésHosszúságTermészetes napfény
U-alak elrendezésSzélességLégkondicionált
Iskolapados elrendezésMagasságAkadálymentes
DíszétkezésAlapterületSötétíthető
Ültetett állófogadás
Állófogadás

Egyéb információk

Parkolási lehetőségSzemélyautó: 15 db Autóbusz: 2 db
Szálláslehetőség:nemSzállás megnevezése:
Saját vendéglátás:igenKülsős vendéglátás behozható:igen
Kertkapcsolat:igenAkadálymentesített:igen

Megközelítés

Autóval:

Tömegközlekedéssel:

 Megközelíthető a 72-es trolibusszal, vagy a kis földalattival (Hősök tere megálló)

Vonattal:

Galéria


Teremgaléria

Kedves Látogató!


Ha már járt a helyszínen, kérjük, segítsen nekünk véleményével. Pontozza az egyes szolgáltatásokat, majd saját stílusában 3-4 mondatban foglalja össze tapasztalatait helyszínről. Az Ön személyes véleménye által egy reális kép alakul ki a helyszínről, ezáltal megkönnyíti a helyszínt keresők választását.

Köszönjük segítségét!


Értékelés

Szeméyzet (100%)


Értékelés:12345

Felszereltség (97%)


Értékelés:12345

Tisztaság (100%)


Értékelés:12345

Rugalmasság (97%)


Értékelés:12345

Karakter, stílus (100%)


Értékelés:12345

Írja meg nekünk Ön is a véleményét

új chaptcha ellenorzo kód

Írja be a képen látható biztonsági kódot!