Helyszín értékelése

Összesített értékelés: 90%

Személyzet:

89%

Felszereltség:

84%

Tisztaság:

90%

Rugalmasság:

90%

Karakter, stílus:

93%

14 olvasó értékelés alapján

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Helyszinek » Budavári Palota
GyűjtőbeAjánlatkérés

Helyszín adatok

Budavári Palota

1014 Budapest, Budavári Palota

A Budai Palota kertjei és teraszai között olyan helyszíneket talál, amelyek tökéletes környezetet biztosítanak nagyszabású, több ezer fős rendezvényekhez, akár kis létszámú, reprezentatív fogadásokhoz egyaránt.

Alapadatok Elérhetőségek Akció Termek Egyéb infók Megközelítés Galéria Értékelés (90%)

A helyszín jellege

Szolgáltatások

Kapcsolattartó

Brózmann-Grebáts Andrea Mobil:36 30 371-7201

Elérhetőségek

www.budavarikht.hu Mobil:36 30 371-7201

A helyszínhez nem tartozik érvényes akció.

Kérem tekintse meg itt, akcióinkat!

Terem
 
Hunyadi udvar Hunyadi udvar 0 0 0 3500 nem nem nem nem

 A Hunyadi udvar kiválóan alkalmas nagyszabású rendezvények, koncertek, fesztiválok, divatbemutatók megrendezésére. A zegzugos, meghitt hangulatú nyugati oldali kerttel kiegészülve a tér izgalmassá válik, jó választás lehet esküvők, koktélpartik, céges rendezvények számára.

Karmelita udvar Karmelita udvar 0 0 0 1048 nem nem nem nem

 A Karmelita udvar kiválóan alkalmas zártkörű rendezvények, koncertek, szabadtéri színházi előadások, búcsúk, kiállítások megtartására.

Oroszlános udvar Oroszlános udvar 0 0 0 4300 nem nem nem nem

 Az Oroszlános udvar Budapest egyik legnagyobb, exkluzív kültéri rendezvényhelyszíne, amely méreteinek köszönhetően tökéletes környezetet biztosít 3000-4000 fős fesztiválok, koncertek, nagyszabású fogadások, bálok, vásárok megrendezésére. Az impozáns tér, az egyedülálló történelmi hangulat megalapozza a rendezvény sikerét. A terület kiválóan sátrazható, akár 2000 fős ültetett fogadás számára is alkalmas.

Nagy Rondella Nagy Rondella 0 0 0 2835 nem nem nem nem

 A Nagy Rondella egykori védőfolyosóira szabad a feljárás, lőréseiből a teljes déli körpanoráma megcsodálható: a Dunától kezdve a Gellérthegyen át egészen a Szarvas térig belátni a környezetet.

Halászó fiú terasz Halászó fiú terasz 0 0 0 1600 nem nem nem nem

 Méltó helyszínt biztosít fesztiválok, koncertek, nagyobb reprezentatív fogadások megrendezésére, a különleges lépcső pedig izgalmas környezet divatbemutatók, sajtótájékoztatók, PR rendezvények számára.

Savoyai terasz Savoyai terasz 0 0 0 2600 nem nem nem nem

 Az esti órákban a Palota díszvilágítása és a panoráma utánozhatatlan atmoszférát kölcsönöz a térnek. A kilátóteraszt elegáns pezsgőzés, állófogadás céljára, koncertek megtartására, sátort nem igénylő protokoll és egyéb rendezvények lebonyolítására ajánljuk, a déli oldalon található kiszögellés pedig különleges események helyszíne pl. divatbemutató lehet.

Püspökkert Püspökkert 0 0 0 2040 nem nem nem nem

 Hangulatos szép helyszíne lehet a kert megemlékezéseknek, kisebb koncerteknek, fogadásoknak, kínálásoknak.

Újvilág-kert Újvilág-kert 0 0 0 2761 nem nem nem nem

 A kert védett, jól zárható. Kertészeti kialakítása következtében ideális helyszínt biztosít nagy helyigényű, a különleges környezetet igénylő szabadtéri rendezvények számára.

Ellyps sétány Ellyps sétány 0 0 0 1500 nem nem nem nem

 A festői szépségű Ellyps sétány az elmúlt években partnereink kedvenc helyszínévé vált, ahová szívesen visszatérnek. A kilátóterasz egyedülálló adottságain túl rendelkezik az alábbi előnyökkel: jól megközelíthető, a turistaforgalom elől lezárható, továbbá a terület sátrazható, igény szerint színpadot is lehet állítani. A sétány kedvelt esküvői helyszín, kiválóan alkalmas zártkörű állófogadások, koncertek, koktélpartik megtartására. A tér kisebb és nagyobb magánrendezvényekhez is remek választás.

Karmelita kolostor - Panoráma terem Karmelita kolostor - Panoráma terem 0 0 0 nem nem nem nem

 Gyönyörű körpanorámája miatt (Lánchíd, Parlament, Halászbástya, Mátyás-templom, Dísz tér) kiválóan alkalmas exkluzív rendezvények, bemutatók, céges tréningek, oktatások, kiállítások lebonyolítására.

A terem fekvéséből adódóan a rendezvények könnyen kiegészíthetők vári protokoll programmal. Szükség esetén szabadtéri területet is tudunk biztosítani kiegészítő rendezvényekhez (fogadások, társasági programok) a budai vár gyönyörű kertjeiben, exkluzív teraszain.

Szent György tér nyugati sétány Szent György tér nyugati sétány 0 0 0 700 nem nem nem nem

 A sétány tökéletes választás akár 400-500 fős exkluzív magán és céges rendezvények, sajtótájékoztatók számára, kifutója lehet divatbemutatóknak. A helyszín jól megközelíthető, sátrazható, a terület lezárásával a rendezvény zártkörűvé alakítható. A sétány alkonyatkor a modern díszvilágításnak köszönhetően teljesedik ki, a Sándor Palota és a Királyi Palota fényeivel a háttérben páratlan élményt nyújt.


Ikonmagyarázat

Széksoros elrendezésHosszúságTermészetes napfény
U-alak elrendezésSzélességLégkondicionált
Iskolapados elrendezésMagasságAkadálymentes
DíszétkezésAlapterületSötétíthető
Ültetett állófogadás
Állófogadás

Egyéb információk

Parkolási lehetőségSzemélyautó: Autóbusz:
Szálláslehetőség:nemSzállás megnevezése:
Saját vendéglátás:nemKülsős vendéglátás behozható:nem
Kertkapcsolat:nemAkadálymentesített:nem

Megközelítés

Autóval:

Tömegközlekedéssel:

Vonattal:

Galéria


Teremgaléria

Kedves Látogató!


Ha már járt a helyszínen, kérjük, segítsen nekünk véleményével. Pontozza az egyes szolgáltatásokat, majd saját stílusában 3-4 mondatban foglalja össze tapasztalatait helyszínről. Az Ön személyes véleménye által egy reális kép alakul ki a helyszínről, ezáltal megkönnyíti a helyszínt keresők választását.

Köszönjük segítségét!


Értékelés

Szeméyzet (89%)


Értékelés:12345

Felszereltség (84%)


Értékelés:12345

Tisztaság (90%)


Értékelés:12345

Rugalmasság (90%)


Értékelés:12345

Karakter, stílus (93%)


Értékelés:12345

Írja meg nekünk Ön is a véleményét

új chaptcha ellenorzo kód

Írja be a képen látható biztonsági kódot!