Helyszín értékelése

Összesített értékelés: 81%

Személyzet:

80%

Felszereltség:

82%

Tisztaság:

82%

Rugalmasság:

80%

Karakter, stílus:

81%

24 olvasó értékelés alapján

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Helyszinek » Boscolo Hotel New York Palace
GyűjtőbeAjánlatkérés

Helyszín adatok

Boscolo Hotel New York Palace

1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.

 A Nagykörút egyik legimpozánsabb épülete a New York Palota. A New York Palota fényűző pompája nem csak a formákban, hanem a felhasználat anyagokban is felismerhető, a legnemesebb építőanyagok díszitik a belső teret.

Alapadatok Elérhetőségek Akció Termek Egyéb infók Megközelítés Galéria Értékelés (81%)

A helyszín jellege

-Hotel/szálloda/panzió/vendégház
-Konferencia rendezvény-központ

Szolgáltatások

-Konferenciatechnika
-Ruhatár
-WIFI internetkapcsolat
-Saját étterem / catering / bár
-Vetítéstechnika
-Parkolási lehetőség
-Biztonsági szolgálat, portaügyelet

Kapcsolattartó

Gyimesi Csaba Telefon:3618866136 Mobil:36303312867

Elérhetőségek

www.newyorkcafe.hu Telefon:3618866111

A helyszínhez nem tartozik érvényes akció.

Kérem tekintse meg itt, akcióinkat!

Terem
 
New York Kávéház New York Kávéház 0 0 0 120 120 150 igen nem nem nem

 Az impozáns épület egyik leghangsúlyosabb része a földszinti kávéház, aminek ablakai mellett stílusosan 16 bronzból készült ördögi faun - "El Asmodáj" a kávé és gondolkodás ősi alakja - tartja a lámpást, ezzel is hirdetve a New York Kávéház szellemiségét. A belső tereket bronzszobrok, a mennyezetet csodálatos eredeti pannók díszítik, a teremben velencei csillárok, a bejáratnál pedig szökőkút kápráztatja el a látogatókat.

Vivaldi Rendezvényterem Vivaldi Rendezvényterem 22,8 5,6 3,6 128 120 45 60 90 110 igen nem nem igen

 A New York Palota első emeletén található exkluzív faborítású konferenciaterem.Méreteiben ez a legnagyobb a régi szárnyban. A természetes fénnyel rendelkező és légkondicionált konferenciaterem számos meetingnek adott már otthont.

Technikai alapfelszereltsége 2 projektor, 2 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban távirányítható világítás, egyedi design bútorok. 

A beépített technikai eszközök, valamint a sötétítő panelek kényelmessé teszik az Ön konferenciáját is. A szünetekben a terem előterében fogyaszthatják el vendégei a frissítő italokat és falatkákat.

Bellini Rendezvényterem Bellini Rendezvényterem 8,3 5,6 3,4 46 30 16 16 20 30 igen nem nem igen

A New York Palota első emeletén található exkluzív faborítású, természetes fénnyel rendelkező és légkondicionált konferenciaterem.

Technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1mikrofon és flipchart, 4 állásban távirányítható világítás, egyedi design bútorok.

A beépített technikai eszközök, valamint a sötétítő panelek kényelmessé teszik az Ön konferenciáját is. A szünetekben a terem előterében fogyaszthatják el vendégei a frissítő italokat és falatkákat.

Puccini Rendezvényterem Puccini Rendezvényterem 7,7 5,3 3,2 41 30 16 16 30 35 igen nem nem igen

 A New York Palota első emeletén található modern fa- és textilborítású szintén légkondicionált, de természetes fénnyel nem rendelkező konferenciaterem.

Technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban távirányítható világítás, egyedi design bútorok. Vendégeit a konferencia szüneteiben, az előtérben felállított büfé-asztalról kínáljuk frissítőkkel, éhségűző falatokkal.

Verdi Rendezvényterem Verdi Rendezvényterem 8,25 5,3 3,2 44 30 16 16 30 35 igen nem nem igen

 A New York Palota első emeletén található konferenciaterem, a Puccini ikerpárja. Így a terembelső kialakítása és a technikai felszereltségük is megegyezik.

Technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban távirányítható világítás, egyedi design bútorok. A beépített technikai eszközök, valamint a sötétítő panelek kényelmessé teszik az Ön konferenciáját is. A szünetekben a terem előterében vendégei elfogyaszthatják a frissítő italokat és falatkákat.

Monteverdi Rendezvényterem Monteverdi Rendezvényterem 15,4 5,1 3,2 86 60 36 45 50 65 igen nem nem igen

 A szálloda földszintjén a Donizetti rendezvényterem mellett található a Monteverdi konferenciaterem, mely kialakításában megyegyezik szomszédjával, azonban méreteiben megelőzi azt, így nagyobb létszámú rendezvényekre javasoljuk.

Technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban távirányítható világítás, egyedi design bútorok.

Donizetti Rendezvényterem Donizetti Rendezvényterem 8,65 5,55 3,2 48 20 12 14 20 30 igen nem nem igen

 A New York Palota földszintjén található elegáns textilborítású, természetes fénnyel rendelkező és légkondicionált konferenciaterem számos rendezvénynek, meeting-nek szolgált már helyszínéül.

Technikai alapfelszereltsége 1 projektor, 1 vászon, beépített hangosítás, 1 mikrofon és flipchart, 4 állásban távirányítható világítás, egyedi design bútorok.

VIP Lounge VIP Lounge 0 0 0 54 40 18 24 30 40 igen nem nem igen

 A New York Palota első emeletén található a modern kialakítású VIP Lounge, mely alternatív helyszínként szolgálhat különböző exkluzív megbeszélések, termékbemutatók, állófogadások esetén.

Szivar Bár Szivar Bár 0 0 0 30 igen nem nem igen

 A szivar bár egyedi kozmopolita atmoszférájával bizonyosan a "szivarbarátok" törzshelyévé válik.

A kávéházzal közbetlen kapcsolattal rendelkező terem kisebb, üzleti tárgyalások elegáns helyszíne lehet. Ideális 20-30 fő részére egy esti koktélpartira, vagy akár egy privát szivarestre.

Rossini Rendezvényterem Rossini Rendezvényterem 33,23 5,67 3,2 196 100 36 45 100 130 igen nem nem igen

 Modern kialakítás, egyedi vonalvezetés, exkluzív bőrszékek, elegáns, letisztult formák, ez a hangulat fogadja majd vendégeit, ha ezt a termet választja rendezvénye helyszínéül. Beépített látványkonyhája és az előtérben elhelyezett büférendszere okán kifejezetten alkalmas konferenciák utáni, közbeni kávészünetekre, gyors büféebédek lebonyolítására.

Fehér Szalon Fehér Szalon 12,75 5,5 0 70 50 50 50 igen nem nem igen

Az eredeti kávéház négyszintes elrendezése és díszei megőrizték a hajdani pompát a kiváló restauráló mesterek munkájának köszönetően.

A szinteltolással kialakított termei közül a legfelső szinten található a Vörös és a Fehér szalon, melyek külön-külön vagy akár egybenyitva is bérelhetőek.

Talán ezen szalonok jelentik a New York Palota legszebb termeit. Rangos eseményeknek, felejthetetlen esküvőknek tökéletes helyszíne.

Vörös Szalon Vörös Szalon 8,28 5,63 0 47 35 30 40 igen nem nem igen

Az eredeti kávéház négyszintes elrendezése és díszei megőrizték a hajdani pompát a kiváló restauráló mesterek munkájának köszönhetően.

A szinteltolással kialakított termei közül a legfelső szinten található a Vörös és Fehér szalon, melyek külön-külön vagy akár egybenyitva is bérelhetőek.

Talán ezen szalonok jelentik a New York Palota legszebb termeit. Rangos eseményeknek, felejthetetlen esküvőknek tökéletes helyszíne.

Lobby Lobby 21,1 13,5 30 225 160 60 100 140 200 igen nem nem nem

A szálloda különösen érdekes kialakítású fedett fogadó csarnoka, a legelegánsabb bálterme, melyet olasz márványlapok borítanak. Az előkelő terem ültetett fogadás esetén 100-180 fő befogadására, állófogadás esetén maximum 200 fő befogadására alkalmas. A csarnok impozáns helyül szolgálhat széleskörű rendezvénytípusok megrendezésére. Rendezvény esetén elegáns panelekkel választható el a hotel többi részétől, így a szálloda vendégei nem zavarják a rendezvényt, illetve a rendezvény sem érinti a szálloda működését.

Az első emeleti galériával összevonva akár 300 fős elegáns báloknak is helyet adhat.

Spa Experience Spa Experience 0 0 0 600 nem nem nem igen

A SPA Experience Sensory Space Wellness központja egyedülállóan különleges atmoszférájával várja Önöket.

A New York Palota teljes újjászületést és új, érzéki élmények megélését kínálja, egy izgalmas építészeti megközelítésből. A jégbarlang hatású falak és a Swarowski kristályok kék fényjátékának misztikus hatásával. A 600 négyzetméteren fekvő Spa Experience Sensory Space ideális helyszíne lehet céges partiknak, termékbemutatóknak, koktélpartiknak, after-work partiknak és wellness partiknak egyaránt.

Art Gallery Art Gallery 0 0 0 200 igen nem nem nem

A szálloda ötödik emelete is számtalan lehetőséget nyújt rendezvények terén. Kiállítás megnyitók, koktélpartik közkedvelt helyszíne, akár 150-200 fő részére kialakítva.

Kiválóan alkalmas fogadások előtti koccintásra, képzőművészeti bemutatókra, kiállításokra. Exkluzív megjelenésével és a szálloda atmoszférájával garantálja  rendezvénye sikerességét.

Róma Rendezvényterem Róma Rendezvényterem 0 0 0 390 80 220 350 600 igen nem nem igen

 Az első emeleten található nagyterem mindamellett, hogy nagy létszámú konferenciáknak adhat otthont, tökéletes megoldást nyújt különböző kiállítások, hangversenyek, divatbemutatók, téma rendezvények megrendezésére. Belsőépítészeti megoldásai, különleges bútorai teszik egyedivé. Technikai felszereltsége: beépített hangosítás, beépített projektor és vászon. A Róma rendezvényterem előtt kialakított függőfolyosón a konferencia szüneteiben kávészünetek, vagy akár egy kiállítás esetében koktélpartiknak, állófogadásoknak különleges helyszíne.

Velence Rendezvényterem Velence Rendezvényterem 13,3 5,7 0 75,8 60 18 20 70 igen nem nem igen

A Róma rendezvényterem bal és jobb oldalán egy-egy terem található, mely a nagyteremmel egybenyitható. A két terem, a Velence és Prága, melyek széksoros ültetés esetén 60-60 fő befogadására alkalmasak. Kisebb szekcióülésekre javasoljuk. A belsőépítészeti megoldások, a bútorok megegyeznek a nagytestvér, a Róma konferenciaterem, kialakításával. Technikai felszereltsége: beépített hangosítás, beépített projektor és vászon.

Prága Rendezvényterem Prága Rendezvényterem 13,3 5,2 0 69,16 60 18 20 70 igen nem nem igen

A Róma rendezvényterem bal és jobb oldalán egy-egy terem található, mely a nagyteremmel egybenyitható. A két terem, a Velence és a Prága, melyek széksoros ültetés esetén 60-60 fő befogadására alkalmasak. Kisebb szekcióülésekre javasoljuk. A belsőépítészeti megoldások, bútorok megegyeznek  a nagytestvér, a Róma konferenciaterem kialakításával. Technikai felszereltségük: beépített hangosítás, beépített projektor és vászon.

Firenze Rendezvényterem Firenze Rendezvényterem 10,9 6 0 65,4 42 14 16 50 igen nem nem igen

A második emeleten, a Nizza terem mellett a Firenze és a Milano terem ad további lehetőséget rendezvények lebonyolítására. Az első szinten már megismert technikai bravúrok természetesen a második emeleti teremben is megtalálhatóak. A terem technikai felszereltsége: beépített hangosítás, beépített projektor és vászon.

Milano Rendezvényterem Milano Rendezvényterem 8,9 6,1 0 54,29 14 igen nem nem igen

A második emeleten, a Nizza terem mellett a Firenze és a Milano terem ad további lehetőséget rendezvények lebonyolítására. Az első szinten már megismert technikai bravúrok természetesen a második emeleti teremben is megtalálhatóak. A terem technikai felszereltsége: beépített hangosítás, beépített projektor és vászon.


Ikonmagyarázat

Széksoros elrendezésHosszúságTermészetes napfény
U-alak elrendezésSzélességLégkondicionált
Iskolapados elrendezésMagasságAkadálymentes
DíszétkezésAlapterületSötétíthető
Ültetett állófogadás
Állófogadás

Egyéb információk

Parkolási lehetőségSzemélyautó: 400 db Autóbusz:
Szálláslehetőség:igenSzállás megnevezése:Boscolo Hotel New York Palace
Saját vendéglátás:igenKülsős vendéglátás behozható:nem
Kertkapcsolat:nemAkadálymentesített:igen

Szállás szolgáltatásai

-24 órás recepció / concierge
-Zárt, őrzött parkoló
-Reggeli a szobaárban
-Légkondicionálás
-Wellness részleg (medence, szaunák, fittness)

Megközelítés

 A szálloda és rendezvényközpont Budapest belvárosában található, nem messz a Blaha Lujza téri metrómegállótól.

Autóval:

GPS X: 47.500568

GPS Y: 19.07346

Tömegközlekedéssel:

A helyszín jól megközelíthető a 4-es és 6-os villamosokkal, a 7E és 173E jelzésű autóbuszokkal, valamint a 2-es metróval.

Vonattal:

Kedves Látogató!


Ha már járt a helyszínen, kérjük, segítsen nekünk véleményével. Pontozza az egyes szolgáltatásokat, majd saját stílusában 3-4 mondatban foglalja össze tapasztalatait helyszínről. Az Ön személyes véleménye által egy reális kép alakul ki a helyszínről, ezáltal megkönnyíti a helyszínt keresők választását.

Köszönjük segítségét!


Értékelés

Szeméyzet (80%)


Értékelés:12345

Felszereltség (82%)


Értékelés:12345

Tisztaság (82%)


Értékelés:12345

Rugalmasság (80%)


Értékelés:12345

Karakter, stílus (81%)


Értékelés:12345

Írja meg nekünk Ön is a véleményét

új chaptcha ellenorzo kód

Írja be a képen látható biztonsági kódot!