Helyszín értékelése

Összesített értékelés: 90%

Személyzet:

92%

Felszereltség:

84%

Tisztaság:

92%

Rugalmasság:

87%

Karakter, stílus:

92%

9 olvasó értékelés alapján

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Helyszinek » Bara Hotel és Konferenciaközpont
GyűjtőbeAjánlatkérés

Helyszín adatok

Bara Hotel és Konferenciaközpont

1118 Budapest, Hegyalja út 34-36.

A Hotel Bara*** Budapest szívében található, az M1 és M7 autópályák bevezető szakaszán, 400 méterre az Erzsébet hídtól és a Dunától, a Gellért hegy és a Királyi vár lábánál, 2-3 percre a központtól. Több bevásárló központ és termálfürdő (pl. Gellért-fürdő) található a szálloda vonzáskörzetében. A tömegközlekedés kiváló, a város bármely része, fő látványosságok könnyen megközelíthetők tőlünk. A Hotel Bara*** kellemes légkört biztosít mind a pihenni vágyóknak, mind az üzleti úton lévőknek. A szálloda személyzete szívesen segít programjainak megszervezésében és lebonyolításában. A szálloda családbarát és több családok elszállásolására is alkalmas szobánk van. Szállodánk fekvéséből és négy termének adottságaiból adódóan ideális helyszín konferenciák, tréningek, bankettek, állófogadások, bálok, divat- és árubemutatók, esküvők és egyéb céges illetve magán kezdeményezésű rendezvények megtartására.
A lebonyolításhoz szükséges technikai eszközöket biztosítani tudjuk. Termeink légkondicionáltak, természetes világítással rendelkeznek. A termek kapacitása: 10 – 450 fő.

Alapadatok Elérhetőségek Akció Termek Egyéb infók Megközelítés Galéria Értékelés (90%)

A helyszín jellege

-Hotel/szálloda/panzió/vendégház
-Konferencia rendezvény-központ

Szolgáltatások

-Konferenciatechnika
-Irodatechnika
-Ruhatár
-WIFI internetkapcsolat
-Saját étterem / catering / bár
-Tolmácsberendezés
-Vetítéstechnika
-Parkolási lehetőség
-Biztonsági szolgálat, portaügyelet
-Programszervezés
Barta Imre

Kapcsolattartó

Barta Imre Telefon:+36-1-385-3445 Mobil:+36-30-827-971

Elérhetőségek

www.hotelbara.hu Telefon:+36-1-385-3445 Fax:+36-1-385-0995

A helyszínhez nem tartozik érvényes akció.

Kérem tekintse meg itt, akcióinkat!

Terem
 
Átrium Átrium 19,8 23,7 4,5 470 450 100 280 250 280 550 igen igen igen igen
Szekció III. Szekció III. 10 8,4 3 84 80 40 60 igen igen nem nem
Galéria Galéria 17 4,4 2,4 74,8 70 35 50 igen igen nem nem

Ikonmagyarázat

Széksoros elrendezésHosszúságTermészetes napfény
U-alak elrendezésSzélességLégkondicionált
Iskolapados elrendezésMagasságAkadálymentes
DíszétkezésAlapterületSötétíthető
Ültetett állófogadás
Állófogadás

Egyéb információk

Parkolási lehetőségSzemélyautó: 70 db Autóbusz: 4 db
Szálláslehetőség:igenSzállás megnevezése:Hotel Bara
Saját vendéglátás:igenKülsős vendéglátás behozható:nem
Kertkapcsolat:nemAkadálymentesített:igen

Szállás szolgáltatásai

-24 órás recepció / concierge
-Zárt, őrzött parkoló
-Reggeli a szobaárban

Megközelítés

A Hotel Bara*** a Gellért hegy lábánál zöldövezetben található, a Citadella és a történelmi Királyi vár szomszédságában.. A szállodához közel található sok nevezetesség és a biztonságos és jól kiépített tömegközlekedési eszközökkel minden könnyen elérhető.

Autóval:

Az M1/M7-es autópálya (Bécs) irányából

Budapestre érkezve kövesse a centrum / Erzsébet híd jelzést. Mikor elérkezik egy felüljáróhoz. Hajtson fel rá, majd a felüljárót elhagyva 200 m-re az út jobb oldalán megtalál minket.

M3-as irányából

A városba érve válassza a centrum útirányt. Haladjon egyenesen, át a városligeten. A Hősök terén keresztül elér az Andrássy útra. Ezen az úton egyenesen haladjon kb 3 km-t. Az út átvezet a Lánchídon majd egy alagúton. Az alagút után is egyenesen haladjon, majd a Mol benzinkútnál (Mészáros utca - kb 500 m) forduljon balra. Az utca végén (Mészáros/Hegyalja út sarok) forduljon jobbra, majd rögtön balra a lámpánál, ahol megtalál minket.

Az M5-ös (E75) autópálya irányából

Kövesse a centrum útirányt. A Könyves Kálmán körútnál kanyarodjon jobbra az Árpád híd irányába. 500 métert haladjon egyenesen, majd az FTC stadion mellett kanyarodjon balra. Kövesse tovább a centrum jelzést. Haladjon egyenesen. A Korona szálló mellett elhaladva Erzsébet hídon kell áthaladnia. A híd után az M1/M7 autópálya irányába haladva 700 méterre az út bal oldalán megtalál minket.

Tömegközlekedéssel:

Tömegközlekedés:

Budapesten nemzetközi összehasonlításban is kiváló tömegközlekedéssel találkozik az utazó. A gyakran közlekedő villamos- metró- és buszjáratok mellett olyan különleges közlekedési eszközöket is kipróbálhat, mint a Fogaskerekű vasút, a Sikló, a Gyermekvasút vagy a Libegő. Szállodánk közeléből induló 8-as és 112-es buszjáratokkal a belváros és a metróvonalak 2 percen belül elérhetők, az utazáshoz szükséges jegyeket recepciónkon is megvásárolhatja.

Vonattal:

A Déli Pályaudvar irányából:

Szálljon fel a 61-es villamosra a pályaudvarnál. A BAH csomópontnál kell kiszállnia, ami a negyedik megálló . A BAH csomópontot a Novotel szállóról ismerheti fel. Szálljon fel a 8-as vagy a 112-es buszra az Arany Híd étterem mellett. Az első megállónál megtalál minket!

A Nyugati pályaudvar irányából:

Szálljon fel a metróra, válassza a Kőbánya Kispest menetirányt. A harmadik megállónál (Ferenciek tere) kell kiszállnia. Az aluljáróból a bal kéz felé eső lépcsőn jöjjön fel. Sétáljon egyenesen 20m-t, majd szálljon fel a 8-as vagy a 112-es buszra a templom mellett. A harmadik megállónál (Mészáros utca) kell leszállnia és kb 50 métert továbbjönnie.

 A Keleti pályaudvar irányából:

A pályaudvarnál szálljon fel a 78-as buszra. (A Pizza Hut étterem előtt.) A Ferencziek terénél szálljon át a 8-as vagy a 112-es buszra és a harmadik megállónál megtalál minket

Galéria


Teremgaléria

Kedves Látogató!


Ha már járt a helyszínen, kérjük, segítsen nekünk véleményével. Pontozza az egyes szolgáltatásokat, majd saját stílusában 3-4 mondatban foglalja össze tapasztalatait helyszínről. Az Ön személyes véleménye által egy reális kép alakul ki a helyszínről, ezáltal megkönnyíti a helyszínt keresők választását.

Köszönjük segítségét!


Értékelés

Szeméyzet (92%)


Értékelés:12345

Felszereltség (84%)


Értékelés:12345

Tisztaság (92%)


Értékelés:12345

Rugalmasság (87%)


Értékelés:12345

Karakter, stílus (92%)


Értékelés:12345

Írja meg nekünk Ön is a véleményét

új chaptcha ellenorzo kód

Írja be a képen látható biztonsági kódot!