Helyszín értékelése

Összesített értékelés: 84%

Személyzet:

80%

Felszereltség:

85%

Tisztaság:

86%

Rugalmasság:

81%

Karakter, stílus:

84%

22 olvasó értékelés alapján

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Helyszinek » Bakelit Multi Art Center
GyűjtőbeAjánlatkérés

Helyszín adatok

Bakelit Multi Art Center

1095 Budapest, Soroksári út 164. 18-as épület

Álomba illő esküvőt szeretnél? Nem akadály!

Újra gondolt gyárépület, letisztult pompa…Nálunk minden adott egy vagány lakodalomhoz. „Nincs lehetetlen, de ha mégis, mi azt is megoldjuk!(Mindenre van mottónk!)”

Kíváncsiak vagytok, hogy juthattok el hozzánk? Kocsival, taxival és busszal is percek alatt, forgalomtól függően. A bátor sofőröket hatalmas ingyenes parkolóval és alkoholmentes italokkal várjuk. Absztinencia, nem akadály!

Az egykor Hazai Fésűsfonó és Szövőgyárként ismert terület, még ma is a 20-as éveket idézi. Amint belépsz a „telepre”, olyan érzésed van, mintha a máig élő múltba csöppennél vissza. A falakba beívódtak a csereprogramok során itt szorgoskodó kubai nők ritmusos lüktetése. A macskakövek barázdái mentén sorakozó épületek régi idők tanújaként, titkot rejtnek.

A múlt idéző séta után érkezel meg oda, amiről minden jegyespár álmodhat. Fantázia kérdése az egész. Nálunk nincsenek akadályok, a sokat látott teherliftünk a welcome drink-kel roskadásig megpakolt hordókkal együtt a Bakelit szívéhez emeli a vendégsereget. Akadálymentes közlekedés, nem akadály!

Már többször egymás fülébe súgtátok, hogy te vagy az igazi. Itt élőben szoktak elcsattanni az IGEN utáni csókok. Örömkönnyekben gazdag szertartás? Nem akadály!

A Bakelitben jól megfér egymás mellett a modern, a retro, az egyedi és a hétköznapi. Az épület belső kialakításának köszönhetően egyszerre több százan is együtt tudnak mulatni, de egy kisebb társaság is képes megtölteni a tereket. Minden csak elrendezés kérdése. Adott a kiváló hang - és fénytechnika, de kivetíthetőek a már régen, vagy éppen akkor megörökített pillanatok is. Eredeti bakeliteket simogató retro DJ, és a minket soha utol nem érő csendrendelet. Önfeledten mulató násznép? Nem akadály!

Kígyózó bárpultunk, két tánc közötti támasztása visszatérő életkép. Pörgős pultosaink felkészültségénél már csak az ital csomagunk a nagyobb. Rövid, hosszú, fröccs, habos, frissítő, fekete. Szomjas vendégek, nem akadály!

Csemetéseknek, sem kell törniük a fejüket, hogy hol legyenek a gyerkőcök, miközben az egész család a lagziban ropja. Biztonságos kuckó és további lehetőségek várják a rosszcsontokat. Etetőszék, nem akadály!

Olyan nincs, hogy valaki ne találja meg a fogára valót. Vendégváró libatepertő táljaink, a legnagyobb kritikus szelídítők. A helyszínen kialakított konyhában, minden alkalommal újabb és újabb csodák születnek. A kívánság szerint összeállított menüsoron egymás mellett sorakoznak a húsimádók, a vegetáriánusok és az édesszájúak kedvencei. Kreatív szakácsunk se a kondér felett szokott szerelembe esni, így a legnagyobb nyugalommal készülhet mindenki a lakomára. Már most repetára vágynátok? Nem gond- „Meglátni, megszeretni, haza vinni!”- mottónk kötelez, morzsapartira is csomagolunk. Otthoni torkoskodás, nem akadály!

Forró hangulat, pezsgő éjszaka, lelkes jegyespár. Nem baj, ha kivetkőznétek magatokból, rendelkezésetekre áll egy öltöző helyiség, ahol bármi megtörténhet. Bele lehet ugorni a menyecske ruhába és neki eshettek a féltve őrzött ajándékoknak is. Néha meghitt együttlétre vágyó jegyespár? Nem akadály!

Túl szép, hogy igaz legyen? Tegyél próbára minket! Keresd fel honlapunkat és megelevenedik mindaz, amit eddig mesének hittél!

Alapadatok Elérhetőségek Akció Termek Egyéb infók Megközelítés Galéria Értékelés (84%)

A helyszín jellege

-Hotel/szálloda/panzió/vendégház
-Konferencia rendezvény-központ
-Múzeum/kiállító terem/galéria

Szolgáltatások

-Konferenciatechnika
-Színpadtechnika
-Ruhatár
-WIFI internetkapcsolat
-Saját étterem / catering / bár
-Saját hostessek
-Vetítéstechnika
-Parkolási lehetőség
-Biztonsági szolgálat, portaügyelet
-Programszervezés

Kapcsolattartó

Kléner Nóra Telefon:3613470803 Mobil:36305165225

Elérhetőségek

www.bakelitstudio.hu Fax:3613470804 Mobil:36305165225

A helyszínhez nem tartozik érvényes akció.

Kérem tekintse meg itt, akcióinkat!

Terem
 
Stúdió Stúdió 16 11 4,5-7 187 200 100 100 180 150 200 nem nem igen nem
Hangár Hangár 20 14 4,5-7 350 400 150 200 130 250 400 igen nem igen igen
Kuckó Kuckó 8 7 4 70 70 30 30 40 nem igen nem nem

Ikonmagyarázat

Széksoros elrendezésHosszúságTermészetes napfény
U-alak elrendezésSzélességLégkondicionált
Iskolapados elrendezésMagasságAkadálymentes
DíszétkezésAlapterületSötétíthető
Ültetett állófogadás
Állófogadás

Egyéb információk

Parkolási lehetőségSzemélyautó: 100 db Autóbusz: 20 db
Szálláslehetőség:igenSzállás megnevezése:Hostel
Saját vendéglátás:igenKülsős vendéglátás behozható:igen
Kertkapcsolat:nemAkadálymentesített:igen

Szállás szolgáltatásai

-Légkondicionálás

Megközelítés

Autóval:

Tömegközlekedéssel:

Vonattal:

Galéria


Teremgaléria

Kedves Látogató!


Ha már járt a helyszínen, kérjük, segítsen nekünk véleményével. Pontozza az egyes szolgáltatásokat, majd saját stílusában 3-4 mondatban foglalja össze tapasztalatait helyszínről. Az Ön személyes véleménye által egy reális kép alakul ki a helyszínről, ezáltal megkönnyíti a helyszínt keresők választását.

Köszönjük segítségét!


Értékelés

Szeméyzet (80%)


Értékelés:12345

Felszereltség (85%)


Értékelés:12345

Tisztaság (86%)


Értékelés:12345

Rugalmasság (81%)


Értékelés:12345

Karakter, stílus (84%)


Értékelés:12345

Írja meg nekünk Ön is a véleményét

új chaptcha ellenorzo kód

Írja be a képen látható biztonsági kódot!