Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » VinCe Budapest Wine Show 2014

VinCe Budapest Wine Show 2014

2014-02-13 Forrás: http://budapest.utisugo.huA VinCE Budapest egy exkluzí társadalmi esemény, melyen nemcsak íz-élményt, de tudást is kaphatnak az érdeklődők – a kezdőknek utat a szakmabelieknek újat mutatnak.

 

          

 

Idén több mint száz neves nemzetközi szakértő érkezik Budapestre, a Corinthia Hotelbe, ahol 2014. február 28. és március 2. között 160 kiállító több mint 1000 borát kóstolhatják a vendégek egyetlen napijegy áráért.
E mellett harminc mesterkurzus és workshop programjaira jelentkezhetnek, akik a kóstolás mellett a tudásukat is szeretnék építeni.

Néhány példa ízelítőként; hat előadás fő témája lesz a pezsgő, a valódi orosz pezsgőtől a spanyol caván át a legjobb champagne-okig.

A hétvégi Oscar-gála jegyében világsztárok, köztük a Jolie-Pitt páros, Alonso vagy Sting borait is kóstolhatják a vendégek. André Hoinkis kurzusán távoli régiók kávéi és borai lesznek a főszerepben, míg vasárnap neves séfek mérik össze a tudásukat a közönségzsűri előtt, a lelkes borfogyasztók pedig aukción licitálhatnak.
 

Napi jegyárak:

Február 28.: 12 000 Ft

Március 1.: 12 000 Ft

Március 2.: 10 000 Ftv boresemény Budapesten, mindazoknak, akik szeretik a minőségi borokat.