Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

2011-04-19 Forrás: www.turizmus.hu A hónap utolsó hétvégéjén, április 29. és május 1. között rendezik meg Agárdon, a IV. Velencei-tavi hal-, vad-, bor- és pálinkafesztivált. A rendezvény négy éve, 2008-ban indult, hosszabb távú, hagyományteremtő kezdeményezésként. A programok központi helyszíne Agárd.

A Pálinkafesztivál egyedülálló a fesztiválok palettáján, hiszen egyszerre négy témát ölel fel és rendkívül gazdag kulturális-, zenei- és sport kínálatot nyújt. A szervezők a Velencei-tó térségében a témákhoz kapcsolódóan változatos és bőséges kínálatot mutatnak be, büszkék a Velencei-tó gazdag halállományára, a környék vadvilágára, valamint a térség remek eredményeket elérő borpincészeteire és a világhírű Agárdi Pálinkára. 

A fesztivál célja megmutatni a térségbe látogató vendégeknek, hogy a Velencei-tó nem csak a forró, nyári időszakban csábító turisztikai célpont, hanem egész évben remek kikapcsolódási lehetőségek tárházát kínálja. 

Két színpadon és több helyszínen zajlanak a szórakoztató programok. Hasonlóan az előző évekhez lesz Ízek kertje, Borosok, Pálinkások Utcája, Gyermekek-, Horgászok- és Vadászok Kertje, Kézművesek Utcája, Magyar Rét hagyományőrző bemutatókkal, Jurta előadások és szombat esti tűzijáték a Velencei-tó partján. 

A kulináris különlegességek mellett pedig minden este különböző együttesek koncertekkel szórakoztatják a nagyérdeműt.

 www.velenceitofeszt.hu