Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

2011-04-19 Forrás: www.turizmus.hu A hónap utolsó hétvégéjén, április 29. és május 1. között rendezik meg Agárdon, a IV. Velencei-tavi hal-, vad-, bor- és pálinkafesztivált. A rendezvény négy éve, 2008-ban indult, hosszabb távú, hagyományteremtő kezdeményezésként. A programok központi helyszíne Agárd.

A Pálinkafesztivál egyedülálló a fesztiválok palettáján, hiszen egyszerre négy témát ölel fel és rendkívül gazdag kulturális-, zenei- és sport kínálatot nyújt. A szervezők a Velencei-tó térségében a témákhoz kapcsolódóan változatos és bőséges kínálatot mutatnak be, büszkék a Velencei-tó gazdag halállományára, a környék vadvilágára, valamint a térség remek eredményeket elérő borpincészeteire és a világhírű Agárdi Pálinkára. 

A fesztivál célja megmutatni a térségbe látogató vendégeknek, hogy a Velencei-tó nem csak a forró, nyári időszakban csábító turisztikai célpont, hanem egész évben remek kikapcsolódási lehetőségek tárházát kínálja. 

Két színpadon és több helyszínen zajlanak a szórakoztató programok. Hasonlóan az előző évekhez lesz Ízek kertje, Borosok, Pálinkások Utcája, Gyermekek-, Horgászok- és Vadászok Kertje, Kézművesek Utcája, Magyar Rét hagyományőrző bemutatókkal, Jurta előadások és szombat esti tűzijáték a Velencei-tó partján. 

A kulináris különlegességek mellett pedig minden este különböző együttesek koncertekkel szórakoztatják a nagyérdeműt.

 www.velenceitofeszt.hu