Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Utazás Kiállítás

Utazás Kiállítás

2014-02-14 Forrás: http://www.programturizmus.hu/A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje számos programot, nyereményeket ígér látogatóinak és közel 30 ország 500 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak.


A külföldi díszvendég Tunézia, hazai díszvendég Pécs, és ismét lesz kulturális díszvendég: Matyóföld.


      
 

Az Utazás kiállítás nagykövete Kandász Andrea, az ismert műsorvezető, akivel az eseményt megelőző hetekben és a kiállítás alatt is többször találkozhatnak majd.

A kiállítás szakmai fórumot teremt a turisztikai szektor számára. Az első napon, február 27-én rendezik meg az Utazás Fórum konferenciát. 
 

Kiemelt téma idén a családi utazás, mely tematika többször visszaköszön az eseményen. Az utazási irodák családi utazási ajánlatait egy különálló szigeten – családi utazások szigete – jelenítik meg, így a tematikus ajánlatokat keresők egy helyen, egy szigeten tájékozódhatnak. A kiállítás területén gyerekjátszó, pasimegőrző és hölgysarok működik majd, így a család minden tagjának a vásárlás mellett szórakoztató vagy éppen pihentető percekben is lehet része.
 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét lesz közönségjáték, melyhez a részvétel lehetőségét a pontgyűjtő füzet biztosítja mindenkinek, aki belépőjegyet vásárol. Tavaly a világ földrészeivel kapcsolatos ügyességi játékok megoldásával és kérdésekre adott helyes válaszokkal lehetett megszerezni a szükséges pecséteket. Most a családi utazás jegyében, a kiállítás különböző részein felállított játékpontokon kicsiknek és nagyoknak közösen az utazásra való készülődés jegyében kell különböző feladatokat megoldani.
 

Külföldi díszvendégünk Tunézia. A standjukon kézműves gyerekjátszónak és a színpadi programok sorában feltűnő néptáncbemutatóknak és divatbemutatóknak köszönhetően ismerkedhetünk meg kultúrájukkal.

Belföldi díszvendégünk Pécs. A kultúra városaként aposztrofált Pécs, standján és programjain keresztül mutatja be, miben rejlik sokszínűsége.

Kulturális díszvendég pedig Matyóföld.


A kiállítással egy időben és egy belépőjeggyel látogatható a Karaván Szalon, kemping és karaván kiállítás és a BringaExpo és most először az Afrika Expo.

Belépőjegyeket elővételben online kedvezményesen, 1 900 Ft helyett 1 500 Ft-ért lehet megváltani, így spórolhat és a sorban állást is elkerülheti!