Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Új zenei klub nyílik

Új zenei klub nyílik

2012-10-26 Forrás: www.turizmus.com

 Többéves előkészítő munka eredményeként, különleges zenei produkciókat felvonultató nemzetközi klub nyílik Budapesten, a Kossuth Klub épületében. A klubszerűen működő kulturális centrum, amely elkötelezett a zenei sokféleség bemutatása mellett.

                                                                                                                                                                                  

Ennek megfelelően zenei kínálatában a világzene, a jazz, az underground és az igényes elektronikus zene valamint a népzene és a komolyzene is szerepel. Programjaiban ötvözni kívánja az önszerveződő rajongói és baráti közösségekre épülő, minőségi színpadi produkciókat, illetve a tematikus esteket. Célja továbbá a magas színvonalú produkciókat bemutató előadóművészek, együttesek és csoportok támogatása.

A megnyitóünnepségen, 2012. október 26-án köszöntő beszédet mond L. Simon László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára.