Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Új zenei klub nyílik

Új zenei klub nyílik

2012-10-26 Forrás: www.turizmus.com

 Többéves előkészítő munka eredményeként, különleges zenei produkciókat felvonultató nemzetközi klub nyílik Budapesten, a Kossuth Klub épületében. A klubszerűen működő kulturális centrum, amely elkötelezett a zenei sokféleség bemutatása mellett.

                                                                                                                                                                                  

Ennek megfelelően zenei kínálatában a világzene, a jazz, az underground és az igényes elektronikus zene valamint a népzene és a komolyzene is szerepel. Programjaiban ötvözni kívánja az önszerveződő rajongói és baráti közösségekre épülő, minőségi színpadi produkciókat, illetve a tematikus esteket. Célja továbbá a magas színvonalú produkciókat bemutató előadóművészek, együttesek és csoportok támogatása.

A megnyitóünnepségen, 2012. október 26-án köszöntő beszédet mond L. Simon László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára.