Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Új zenei klub nyílik

Új zenei klub nyílik

2012-10-26 Forrás: www.turizmus.com

 Többéves előkészítő munka eredményeként, különleges zenei produkciókat felvonultató nemzetközi klub nyílik Budapesten, a Kossuth Klub épületében. A klubszerűen működő kulturális centrum, amely elkötelezett a zenei sokféleség bemutatása mellett.

                                                                                                                                                                                  

Ennek megfelelően zenei kínálatában a világzene, a jazz, az underground és az igényes elektronikus zene valamint a népzene és a komolyzene is szerepel. Programjaiban ötvözni kívánja az önszerveződő rajongói és baráti közösségekre épülő, minőségi színpadi produkciókat, illetve a tematikus esteket. Célja továbbá a magas színvonalú produkciókat bemutató előadóművészek, együttesek és csoportok támogatása.

A megnyitóünnepségen, 2012. október 26-án köszöntő beszédet mond L. Simon László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára.