Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Új tematikus kávészünetek a Mercure Budapest Budában

Új tematikus kávészünetek a Mercure Budapest Budában

2012-05-16 Forrás: Mercure Budapest Buda A Mercure Budapest Budában most igazi felfrissülést jelentenek a szünetek, hiszen új tematikus kávészünetek színes választékával várják a rendezvények résztvevőit!

A 4-csillagos Hotel Mercure Budapest Buda a város szívében, a történelmi várnegyed közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben egy szép park mellett helyezkedik el.  A Déli pályaudvar közelségének köszönhetően a szállodából a város bármely része könnyen megközelíthető, a sétáló- és bevásárlónegyed 4 metrómegállónyira található. 

A szálloda 390 szobával várja vendégeit, amely mindegyike légkondicionált és ingyenes vezetéknélküli internettel felszerelt.  A kiválóan felszerelt standard szobák kényelmes tartózkodást nyújtanak, a privilege szobák extra VIP szolgáltatásokkal a vendégek legmagasabb igényeihez igazodnak. Fedett mélygarázs és szabadtéri parkoló nyújt a gépkocsiknak biztos elhelyezést.

A Budavár Étterem nemzetközi és magyar ételspecialitásokat, a hangulatos Lobby Bár  italakciókat, kávékülönlegességeket, koktélokat, könnyű ételeket kínál. 

Összesen 7 db légkondicionált, szekcionálható különterem korszerű technikai felszereléssel áll a vendégek rendelkezésére, amelyek 10- 300 fős rendezvények, konferenciák, tréningek lebonyolítására kiválóan alkalmasak. A 3 félemeleti rendezvényterem gyönyörű kilátással rendelkezik a Budai Várnegyedre. 

Új tematikus kávészüneteink széles választéka igény szerint variálható, amelyekből az alábbiakban kínálunk egy kis ízelítőt:

Fitness kávészünet – könnyű ételekkel

Csupa Csoki kávészünet – édes szájú Hölgyeknek és Uraknak egyaránt

Cups & Taste kávészünet – a kávé szerelmeseinek

Magyaros kávészünet – a hazai ízek kedvelői részére

Mediterrán kávészünet – Dél-Európa ízei

 


Próbálja ki Ön is új kávészüneteinket, hogy vendégei elégedetten

és egy élménnyel gazdagabban távozzanak szállodánkból!


 

Az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésükre:

 

H-1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.

Tel.: (36-1) 488-8100, Fax: (36-1) 488-8178

E-mail: h1688@accor.com