Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Újranyit a golfpálya Budapest szívében

Újranyit a golfpálya Budapest szívében

2012-05-18 Forrás: www.turizmus.com Ismét megnyitotta kapuit az Academy Golf Budapest, így újra elérhető a városközponttól csupán néhány perces autóútra található 9 lyukú akadémiai golfpálya. Az új üzemeltető az Accent Hotel Management Kft. már komoly tapasztalatot szerzett golfpályák menedzselésében is.

Az Academy Golf Budapest az egyik legfiatalabb hazai golflétesítmény, amely nem csak a központi elhelyezkedése miatt lehet érdekes, hanem azért is, mert a 600 négyzetméteres klubházhoz egy 27 állásos kétszintes elütőhely is tartozik. A chipping, pitching és putting greenek mellett a 15 hektáros területen egy több mint 1400 méter hosszú, 9 lyukú par 30-as executive golfpálya is várja a játékosokat. 

Az új üzemeltető célja, hogy szélesebbre tárja a golfpálya ajtait mindazok számára, akik eddig csak képzeletben kacérkodtak a golf kipróbálásával. A pálya látogatása kiválóan beilleszthető a napi életritmusba, munka előtt vagy akár után is. A nyitva tartás is ehhez alkalmazkodik, hiszen a klub naponta reggel 8 és este 8 óra között várja a játékosokat.