Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Újranyit a golfpálya Budapest szívében

Újranyit a golfpálya Budapest szívében

2012-05-18 Forrás: www.turizmus.com Ismét megnyitotta kapuit az Academy Golf Budapest, így újra elérhető a városközponttól csupán néhány perces autóútra található 9 lyukú akadémiai golfpálya. Az új üzemeltető az Accent Hotel Management Kft. már komoly tapasztalatot szerzett golfpályák menedzselésében is.

Az Academy Golf Budapest az egyik legfiatalabb hazai golflétesítmény, amely nem csak a központi elhelyezkedése miatt lehet érdekes, hanem azért is, mert a 600 négyzetméteres klubházhoz egy 27 állásos kétszintes elütőhely is tartozik. A chipping, pitching és putting greenek mellett a 15 hektáros területen egy több mint 1400 méter hosszú, 9 lyukú par 30-as executive golfpálya is várja a játékosokat. 

Az új üzemeltető célja, hogy szélesebbre tárja a golfpálya ajtait mindazok számára, akik eddig csak képzeletben kacérkodtak a golf kipróbálásával. A pálya látogatása kiválóan beilleszthető a napi életritmusba, munka előtt vagy akár után is. A nyitva tartás is ehhez alkalmazkodik, hiszen a klub naponta reggel 8 és este 8 óra között várja a játékosokat.