Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Újranyit a golfpálya Budapest szívében

Újranyit a golfpálya Budapest szívében

2012-05-18 Forrás: www.turizmus.com Ismét megnyitotta kapuit az Academy Golf Budapest, így újra elérhető a városközponttól csupán néhány perces autóútra található 9 lyukú akadémiai golfpálya. Az új üzemeltető az Accent Hotel Management Kft. már komoly tapasztalatot szerzett golfpályák menedzselésében is.

Az Academy Golf Budapest az egyik legfiatalabb hazai golflétesítmény, amely nem csak a központi elhelyezkedése miatt lehet érdekes, hanem azért is, mert a 600 négyzetméteres klubházhoz egy 27 állásos kétszintes elütőhely is tartozik. A chipping, pitching és putting greenek mellett a 15 hektáros területen egy több mint 1400 méter hosszú, 9 lyukú par 30-as executive golfpálya is várja a játékosokat. 

Az új üzemeltető célja, hogy szélesebbre tárja a golfpálya ajtait mindazok számára, akik eddig csak képzeletben kacérkodtak a golf kipróbálásával. A pálya látogatása kiválóan beilleszthető a napi életritmusba, munka előtt vagy akár után is. A nyitva tartás is ehhez alkalmazkodik, hiszen a klub naponta reggel 8 és este 8 óra között várja a játékosokat.