Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Új programok az Opus Jazz Clubban

Új programok az Opus Jazz Clubban

2013-05-31 Forrás: Opus Jazz ClubGereben Zita Quintet - 2013-05-31

Gereben Zita - ének

Gyémánt Bálint – gitár

Horváth ´Tojás´ Gábor – zongora

Bata István – basszusgitár

Gálfi Attila – dob

A fiatal generáció egyik kiemelkedő énekesnőjét, Gereben Zitát korábban az Emil.RuleZ vokalistájaként, majd Geszti Péter oldalán, a Gringo Sztár együttesből ismerhette meg a nagyközönség. Zita zenei pályája ennél azonban sokkal szerteágazóbb, hiszen saját zenekarával már megannyi sikeres klubkoncerten és fesztiválon bizonyította, hogy bársonyos hangjával bátran nyúl a legkülönfélébb zenei stílusokhoz.  2008-ban alapított, változatlan felállású kvintettjével két sikeres nagylemezen vannak túl: az első, ˝színtiszta˝ jazzlemezüket követően (Ready for the sun), a 2012 őszén megjelent Our Places című album populárisabb hangvétele még tovább növelte a zenekar rajongótáborát. A műfajokat tekintve az énekesnő álláspontja világos: ˝Azt hiszem, a jövőben is megmaradok ingázónak a jazz és a pop között, nem gondolom, hogy döntenem kellene. A zenére egységében tekintek: nem a stílus számít, hanem hogy egyszerűen jó-e.˝

gerebenzita.hu

Jegyek a helyszínen kaphatók!

 
 
Smart food – 3D tálalás ˝műértőknek˝

Azt mindannyian tudjuk, mennyire fontos a tálalás. Az étel, amelyet elfogyasztunk, már azelőtt beindítja a fantáziánkat, mielőtt a villánkra vennénk. Épp ezért kísérletezünk egészen új dizájnokkal. A tányér helyett öblös poharakba tálalunk, bizonyítva, hogy az egészséges táplálkozás nemcsak a kalóriák számlálásában jelenik meg, hanem a látvány is szerves része az élvezetnek. A körkörösen megszemlélhető kompozíciók már az első falat előtt élményt jelentenek. 

Ajánlatunk :

Smart Lunch – Business Gyorsmenü:

leves- főétel - desszert

3 fogás egy tálon tálalva!

1485 Ft /két fogás: 1210 Ft/