Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Új könyvkiadó bemutatkozása a New York Kávéházban

Új könyvkiadó bemutatkozása a New York Kávéházban

2011-10-27 Forrás: Boscolo New York Hotel Október 18-án este, a New York kávéházban, az újonnan létrejött Tarandus Kiadó bemutatkozásán Szőcs Géza, kultúráért felelős szakállamtitkár mondott köszöntőt.Ahogyan az esten elhangzott, a győri székhelyű könyvkiadót Réti Attila üzletember hozta létre.A könyvműhely első tizenkét kötete – amelyek között klasszikus szerzők világ- és magyar irodalmi alkotásai (pl. Kosztolányi Dezső), kortárs magyar próza, mese és ezoterikus mű egyaránt akad – már kapható a könyvesboltokban.

A szakállamtitkár, a színészi előadásokkal és pantomimmel is színesített könyvbemutató esten elmondta: „már Jókai is többször szorult rá mecénásai gyors segítségére. Éppen ezért öröm, hogy a magyar kulturális életben, amely forráshiánnyal küzd, és amelynek támogatásában az állam is egyre kisebb szerepet tud vállalni, megjelent egy professzionális üzletember, aki az állami mecenatúrától függetlenül képes működtetni kulturális vállalkozását.” A kiadó, aki nevét egy csillagképről kapta, az ezoterikus irodalom népszerűsítésében is nagy szerepet kíván vállalni.