Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Új könyvkiadó bemutatkozása a New York Kávéházban

Új könyvkiadó bemutatkozása a New York Kávéházban

2011-10-27 Forrás: Boscolo New York Hotel Október 18-án este, a New York kávéházban, az újonnan létrejött Tarandus Kiadó bemutatkozásán Szőcs Géza, kultúráért felelős szakállamtitkár mondott köszöntőt.Ahogyan az esten elhangzott, a győri székhelyű könyvkiadót Réti Attila üzletember hozta létre.A könyvműhely első tizenkét kötete – amelyek között klasszikus szerzők világ- és magyar irodalmi alkotásai (pl. Kosztolányi Dezső), kortárs magyar próza, mese és ezoterikus mű egyaránt akad – már kapható a könyvesboltokban.

A szakállamtitkár, a színészi előadásokkal és pantomimmel is színesített könyvbemutató esten elmondta: „már Jókai is többször szorult rá mecénásai gyors segítségére. Éppen ezért öröm, hogy a magyar kulturális életben, amely forráshiánnyal küzd, és amelynek támogatásában az állam is egyre kisebb szerepet tud vállalni, megjelent egy professzionális üzletember, aki az állami mecenatúrától függetlenül képes működtetni kulturális vállalkozását.” A kiadó, aki nevét egy csillagképről kapta, az ezoterikus irodalom népszerűsítésében is nagy szerepet kíván vállalni.