Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Új családi napos helyszínnel bővült a www.helyszinforum.hu kínálata: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark

Új családi napos helyszínnel bővült a www.helyszinforum.hu kínálata: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark

2012-04-13 Forrás: Petneházy Club Hotel és RendezvényparkA rendezvény- és szállodakomplexum alig 20 percre Budapest központjától, a Budai tájvédelmi körzetben található. 3 panorámás terme közül kettő a szálloda szintjén található, a harmadik a medence szinten, így közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. 

A Petneházy Club Hotel tökéletes helyszínt nyújt családi napokra, hiszen elérhető közelségben nyugodt környezetet, igazi szellemi felfrissülést biztosít.  

A teniszpálya mögötti füves terület alkalmas különböző vidám, szórakoztató program lebonyolítására, megtarthatóak itt fellépések koncertek, csapatépítő játékok is. Családi napjainkon garantált az önfeledt szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!   

A helyszínre vonatkozó családi napos program- és vendéglátás csomagajánlat részletei elérhetőek a következő linken:

http://www.gala.hu/petnehazy-club.html