Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Új családi napos helyszínnel bővült a www.helyszinforum.hu kínálata: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark

Új családi napos helyszínnel bővült a www.helyszinforum.hu kínálata: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark

2012-04-13 Forrás: Petneházy Club Hotel és RendezvényparkA rendezvény- és szállodakomplexum alig 20 percre Budapest központjától, a Budai tájvédelmi körzetben található. 3 panorámás terme közül kettő a szálloda szintjén található, a harmadik a medence szinten, így közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. 

A Petneházy Club Hotel tökéletes helyszínt nyújt családi napokra, hiszen elérhető közelségben nyugodt környezetet, igazi szellemi felfrissülést biztosít.  

A teniszpálya mögötti füves terület alkalmas különböző vidám, szórakoztató program lebonyolítására, megtarthatóak itt fellépések koncertek, csapatépítő játékok is. Családi napjainkon garantált az önfeledt szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!   

A helyszínre vonatkozó családi napos program- és vendéglátás csomagajánlat részletei elérhetőek a következő linken:

http://www.gala.hu/petnehazy-club.html