Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Újabb hotelekkel bővült a Style T&E Hotels

Újabb hotelekkel bővült a Style T&E Hotels

2011-07-18 Forrás: www.turizmus.com

Az elmúlt hónapokban 16 hotellel bővült a barcelonai központú Hotusa Csoporthoz tartozó Style Trendy & Elegant Hotels hálózat. Olaszországban 8, Spanyolországban 5, New Yorkban, Toulouse-ban és a portugál Cascaisban pedig 1-1 szálloda csatlakozott a lánchoz.

A Szállodák az élet ünneplésére szlogennel fémjelzett brand olyan szállodák nemzetközi reprezentálását tűzte ki célul, melyek megkapó építészeti megoldásokkal, aprólékos gonddal kidolgozott belső dizájnnal, kiváló elhelyezkedéssel és magas színvonalú, személyre szóló szolgáltatásokkal rendelkeznek. A hálózat most megjelent, 2011-2012-es katalógusa 12 ország több mint 80 intézményét tartalmazza. Az országok között ott van Magyarország is (Boscolo Hotel New York Palace), az idei debütáló pedig 2 shanghai hotellel Kína volt.