Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Újabb hotelekkel bővült a Style T&E Hotels

Újabb hotelekkel bővült a Style T&E Hotels

2011-07-18 Forrás: www.turizmus.com

Az elmúlt hónapokban 16 hotellel bővült a barcelonai központú Hotusa Csoporthoz tartozó Style Trendy & Elegant Hotels hálózat. Olaszországban 8, Spanyolországban 5, New Yorkban, Toulouse-ban és a portugál Cascaisban pedig 1-1 szálloda csatlakozott a lánchoz.

A Szállodák az élet ünneplésére szlogennel fémjelzett brand olyan szállodák nemzetközi reprezentálását tűzte ki célul, melyek megkapó építészeti megoldásokkal, aprólékos gonddal kidolgozott belső dizájnnal, kiváló elhelyezkedéssel és magas színvonalú, személyre szóló szolgáltatásokkal rendelkeznek. A hálózat most megjelent, 2011-2012-es katalógusa 12 ország több mint 80 intézményét tartalmazza. Az országok között ott van Magyarország is (Boscolo Hotel New York Palace), az idei debütáló pedig 2 shanghai hotellel Kína volt.