Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Újabb hotelekkel bővült a Style T&E Hotels

Újabb hotelekkel bővült a Style T&E Hotels

2011-07-18 Forrás: www.turizmus.com

Az elmúlt hónapokban 16 hotellel bővült a barcelonai központú Hotusa Csoporthoz tartozó Style Trendy & Elegant Hotels hálózat. Olaszországban 8, Spanyolországban 5, New Yorkban, Toulouse-ban és a portugál Cascaisban pedig 1-1 szálloda csatlakozott a lánchoz.

A Szállodák az élet ünneplésére szlogennel fémjelzett brand olyan szállodák nemzetközi reprezentálását tűzte ki célul, melyek megkapó építészeti megoldásokkal, aprólékos gonddal kidolgozott belső dizájnnal, kiváló elhelyezkedéssel és magas színvonalú, személyre szóló szolgáltatásokkal rendelkeznek. A hálózat most megjelent, 2011-2012-es katalógusa 12 ország több mint 80 intézményét tartalmazza. Az országok között ott van Magyarország is (Boscolo Hotel New York Palace), az idei debütáló pedig 2 shanghai hotellel Kína volt.