Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Újabb hírek a Tópartról

Újabb hírek a Tópartról

2013-08-08 Forrás: Tópart

  Kóstold meg, ha felénk jársz! – SZAFT

A tunkolásra inspiráló egy laza hangulatú, maximálisan kutyabarát, kabrió romkocsma, ahol a nosztalgikus ízek a Balaton-partot és a vidéki lakomákat idézik. A Szaft természetesen nem hazudtolja meg a nevét, és minden héten új tunkolás-alapanyaggal színesíti az étlapot, amit a déltől délután háromig felfalható ebéd menü tesz teljessé. 

E heti újdonságaink: Kakashere pörkölt, vad szaft, birka szaft, liba szaft, zsíros kenyér

Tópart – Mangalica steak

A kávézó legfőbb fénypontja az andalító lombsusogással fűszerezett, a csónakázó tóra és a Vajdahunyad várára kilátást biztosító terasz, míg ételek terén a mangalica steak áll a dobogó tetején.

A zsenge mangalicahúsnak jellegzetes izé van. Sütéskor megőrzi zamatát, nem szárad ki és nem esik össze. A mangalica húsából kiváló kolbász készül, de grillezve, a fajtára jellemező fűszerekkel ízesítve is különlegességnek számít.

Gyermekjátszó a Tópart Kávézóban

A Tóart kávézó minden korosztálynak kedvez, hiszen a kisebbeket játszóházzal, a nagyobbakat pedig állandó programokkal és akciókkal várjuk. Kellő mértékű fogyasztás mellé ingyen csónakázás jár, a romantikázásra finomhangolt páros menükkel és az italakciókkal Dunát – de minimum csónakázó tavat – lehetne rekeszteni, péntektől vasárnapig pedig még az élőzene is adott.