Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Újabb hírek a Tópartról

Újabb hírek a Tópartról

2013-08-08 Forrás: Tópart

  Kóstold meg, ha felénk jársz! – SZAFT

A tunkolásra inspiráló egy laza hangulatú, maximálisan kutyabarát, kabrió romkocsma, ahol a nosztalgikus ízek a Balaton-partot és a vidéki lakomákat idézik. A Szaft természetesen nem hazudtolja meg a nevét, és minden héten új tunkolás-alapanyaggal színesíti az étlapot, amit a déltől délután háromig felfalható ebéd menü tesz teljessé. 

E heti újdonságaink: Kakashere pörkölt, vad szaft, birka szaft, liba szaft, zsíros kenyér

Tópart – Mangalica steak

A kávézó legfőbb fénypontja az andalító lombsusogással fűszerezett, a csónakázó tóra és a Vajdahunyad várára kilátást biztosító terasz, míg ételek terén a mangalica steak áll a dobogó tetején.

A zsenge mangalicahúsnak jellegzetes izé van. Sütéskor megőrzi zamatát, nem szárad ki és nem esik össze. A mangalica húsából kiváló kolbász készül, de grillezve, a fajtára jellemező fűszerekkel ízesítve is különlegességnek számít.

Gyermekjátszó a Tópart Kávézóban

A Tóart kávézó minden korosztálynak kedvez, hiszen a kisebbeket játszóházzal, a nagyobbakat pedig állandó programokkal és akciókkal várjuk. Kellő mértékű fogyasztás mellé ingyen csónakázás jár, a romantikázásra finomhangolt páros menükkel és az italakciókkal Dunát – de minimum csónakázó tavat – lehetne rekeszteni, péntektől vasárnapig pedig még az élőzene is adott.