Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » ÜZLETI RENDEZVÉNYEK Ideális csapatépítő helyszínt keres?

ÜZLETI RENDEZVÉNYEK Ideális csapatépítő helyszínt keres?

2012-06-06 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Mi is egy igazán hatékony csapatépítő alapfeltétele? Egy inspiráló, feszültségmentes és csendes környezetben fekvő helyszín, amelyhez nem kell több száz kilométert utaznia. Nálunk ehhez minden feltétel adott, hiszen a természet közelisége, az oxigéndús levegő, a megnyugtató zöld környezet és nem utolsó sorban a bensőséges hangulat igazi szellemi felfrissülést nyújt – mindez pedig elengedhetetlen egy sikeres csapatépítő lebonyolításához.

Három,panorámás termünkkülönböző létszámú tréningek és képzések lebonyolítására alkalmas, kisebb létszám esetén pedig a területen található exkluzív faházak egyikét ajánljuk. A rendelkezésre álló hatalmas szabadtéri területeken bármilyen outdoor program színvonalasan megvalósítható. Legnagyobb termünkpedig még óriási körterasszal is rendelkezik, amely főzőversenyek, kötetlen grill partik, malacsütés vagy akár egy hangulatos esti bográcsozás kedvelt helyszíne.

A kikapcsolódást biztosítja a szálloda wellness részlege, ahol egész évben fedett uszoda, tavasztól őszig nyitott élménymedence, finn szauna és masszázskezelések várják a felfrissülni vágyókat. A területen található négy, salakos teniszpálya illetve a szomszédos Lovascentrum és Golf Club az aktív pihenés hívei számára nyújtanak sportolási lehetőséget.

 

A további részletekről érdeklődjön kollégánknál a következő elérhetőségen:

Zsótér Anna
+36 30 633 30 28