Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » ÜZLETI RENDEZVÉNYEK Ideális csapatépítő helyszínt keres?

ÜZLETI RENDEZVÉNYEK Ideális csapatépítő helyszínt keres?

2012-06-06 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Mi is egy igazán hatékony csapatépítő alapfeltétele? Egy inspiráló, feszültségmentes és csendes környezetben fekvő helyszín, amelyhez nem kell több száz kilométert utaznia. Nálunk ehhez minden feltétel adott, hiszen a természet közelisége, az oxigéndús levegő, a megnyugtató zöld környezet és nem utolsó sorban a bensőséges hangulat igazi szellemi felfrissülést nyújt – mindez pedig elengedhetetlen egy sikeres csapatépítő lebonyolításához.

Három,panorámás termünkkülönböző létszámú tréningek és képzések lebonyolítására alkalmas, kisebb létszám esetén pedig a területen található exkluzív faházak egyikét ajánljuk. A rendelkezésre álló hatalmas szabadtéri területeken bármilyen outdoor program színvonalasan megvalósítható. Legnagyobb termünkpedig még óriási körterasszal is rendelkezik, amely főzőversenyek, kötetlen grill partik, malacsütés vagy akár egy hangulatos esti bográcsozás kedvelt helyszíne.

A kikapcsolódást biztosítja a szálloda wellness részlege, ahol egész évben fedett uszoda, tavasztól őszig nyitott élménymedence, finn szauna és masszázskezelések várják a felfrissülni vágyókat. A területen található négy, salakos teniszpálya illetve a szomszédos Lovascentrum és Golf Club az aktív pihenés hívei számára nyújtanak sportolási lehetőséget.

 

A további részletekről érdeklődjön kollégánknál a következő elérhetőségen:

Zsótér Anna
+36 30 633 30 28