Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Torkos Csütörtökök a Dunyhában

Torkos Csütörtökök a Dunyhában

2014-02-07 Forrás: http://dunyha.hu/torkos-februari-csutortokok-a-dunyhaban/Évek óta hagyomány a torkos csütörtök megünneplése a magyarországi éttermekben. A torkos csütörtök régi magyar népszokás szerint igazából nem más, mint a farsang különleges napjainak egyike, amikor is a közelgő nagyböjt előtt ezen a napon megengedett volt a szokásosnál mohóbban, torkosabban étkezni.
 

          
 

Az újkori módi szerint ez a nap inkább arra alkalmas, hogy az 50 %-os kedvezménnyel igénybevehető ételfogyasztásnak köszönhetően többen jussanak el étterembe és többeknek legyen módjuk kipróbálni, megkóstolni különlegességeket.

Idén extra figyelmességgel kedveskedünk a vendégeinknek: a hivatalos, március 6-i dátum mellett február összes csütörtökjén, azaz 13-án, 20-án és 27-én is 50 %-os áron fogyaszthatják a vendégeink téli étlapunk különlegességeit. Ráadás ajándék, hogy egy nyereményszelvény kitöltésével minden vendég részt vehet egy sorsoláson, amikor is a hivatalos március 6-i alkalomra 2 fő teljes étel- és italfogyasztását nyerheti meg.
Nem rossz ajánlat, ugye?

Tehát figyelem!

A Dunyhában Torkos Csütörtök lesz:

február 13.

február 20.

február 27.

és a hivatalos Torkos Csütörtök, március 6. is!

Minden étel 50 %-os kedvezménnyel rendelhető ezeken a napokon (kivéve február 13-án a Valentin-napi szerelmes menüsort). A nyereményszelvényt kitöltők között pedig kisorsolunk egy szerencsés vendéget, aki március 6-án másodmagával étel- és italfogyasztására is a mi vendégünk!

Asztalfoglalás itt: + 36 1 391 80 19 és info@dunyha.hu

Jó étvágyat már előre!