Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Torkos Csütörtökök Országszerte

Torkos Csütörtökök Országszerte

2014-02-28 Forrás: http://fesztivalok.varosom.hu/Kit ne csigázna fel, ha egy napig a kedvenc éttermében  - sőt, kedvenc éttermeiben - a legfinomabb fogásokat is fél áron kapná?     Ez bizony ínycsiklandozó és nem is csak képzelgés, mert egy remek hagyomány újjáélesztéséről, a nagyböjt előtti utolsó lakmározásról, azaz a Torkos Csütörtökről van szó.


A Magyar Turizmus Zrt. 2014-ben kilencedik alkalommal is megrendezi a népszerű Torkos Csütörtök akciót, amelynek időpontja idén március 6.
Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak vendégeiknek.


A néphagyomány szerint Torkos Csütörtökön - annak ellenére, hogy a húsvéti 40 napos böjt kezdetét jelentő hamvazó szerdát követően ünnepeljük - ismét szabad volt húst fogyasztani a farsangi maradékok elfogyasztása céljából is.

E népszokás felelevenítésével a Magyar Turizmus Zrt. idén nemcsak hazánk kulturális és gasztronómiai értékeire szeretné ráirányítani a figyelmet, hanem egyúttal a minőségi magyar sertéshús fogyasztásának pozitív egészségügyi és gasztronómiai vetületeire is. 


A Torkos Csütörtök mindenkié, bízunk benne, hogy azok a vendégek is megtalálják a kedvükre való fogásokat, akik ebben az időszakban már nem szeretnének húst fogyasztani, ezért arra ösztönöztük a csatlakozó éttermeket, hogy kellő számú és változatos, böjtös ételt is szerepeltessenek kínálatukban, étlapjukon az idei Torkos Csütörtökön. 

Itt az alkalom tehát, hogy fél áron próbáljon ki valami újat, vagy visszatérjen kedvenc vendéglői egyikébe és új ízeket fedezzen fel! 

Az éttermek folyamatosan bővülő listáját a TorkosCsutortok.hu oldalon követhetik figyelemmel. Február közepétől online asztalfoglalásra is lehetőség van.
Az asztalfoglalási szolgáltatás ingyenes. Ebben az időszakban folyamatosan frissítik, hogy mely éttermekben, milyen időpontokban van még szabad hely. 

Minden vendéget szeretettel várnak 2014-ben is!