Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » ***superior kategóriába lépett a keszthelyi Hotel Ovit

***superior kategóriába lépett a keszthelyi Hotel Ovit

2011-08-08 Forrás: www.turizmus.comA Hotelstars Union Bíráló Bizottsága a szálloda pályázatát sikeresnek nyilvánította, így az a 3* superior (az eddigi 3* helyett) kategóriának megfelelő minősítő védjegy használatára jogosult. A Hotel***superior Ovit kényelmesen berendezett, légkondicionált szobákkal és apartmanokkal, kitűnő konyhával várja vendégeit!

Test és lélek kikapcsolódására úszómedence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, infrakabin, asztalitenisz, biliárd, a parkban grillezőhely és pétanque pálya áll a vendégek rendelkezésére.

A tágas, kiváló technikai felszereltségű, klimatizált konferenciaterem sikeres találkozóknak és tréningeknek ad helyszínt.

A szálloda terápiás részlegén szakorvosi felügyelet mellett a hévízi gyógytó adottságaira épülő gyógykezelések igénybevételére nyílik lehetőség, úgymint iszappakolás, vízalatti-masszázs, elektroterápiás kezelések, gyógytorna, valamint gyógy-, frissítő-, talpmasszázs és a japán Yumeiho masszázs.

Idén 10 éves a Hotel***superior Ovit, a  minősítés igazán méltó ajándék az ünnepi alkalomra!

A szálloda kedvezményes csomagajánlatokkal várja a Vendégeket!!!

További információ, elérhetőség: Hotel***superior Ovit

8360 Keszthely, Alsópáhoki út; Tel.: 06-83-515-135

www.hotelovit.hu; hotelovit@t-online.hu (X)