Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » ***superior kategóriába lépett a keszthelyi Hotel Ovit

***superior kategóriába lépett a keszthelyi Hotel Ovit

2011-08-08 Forrás: www.turizmus.comA Hotelstars Union Bíráló Bizottsága a szálloda pályázatát sikeresnek nyilvánította, így az a 3* superior (az eddigi 3* helyett) kategóriának megfelelő minősítő védjegy használatára jogosult. A Hotel***superior Ovit kényelmesen berendezett, légkondicionált szobákkal és apartmanokkal, kitűnő konyhával várja vendégeit!

Test és lélek kikapcsolódására úszómedence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, infrakabin, asztalitenisz, biliárd, a parkban grillezőhely és pétanque pálya áll a vendégek rendelkezésére.

A tágas, kiváló technikai felszereltségű, klimatizált konferenciaterem sikeres találkozóknak és tréningeknek ad helyszínt.

A szálloda terápiás részlegén szakorvosi felügyelet mellett a hévízi gyógytó adottságaira épülő gyógykezelések igénybevételére nyílik lehetőség, úgymint iszappakolás, vízalatti-masszázs, elektroterápiás kezelések, gyógytorna, valamint gyógy-, frissítő-, talpmasszázs és a japán Yumeiho masszázs.

Idén 10 éves a Hotel***superior Ovit, a  minősítés igazán méltó ajándék az ünnepi alkalomra!

A szálloda kedvezményes csomagajánlatokkal várja a Vendégeket!!!

További információ, elérhetőség: Hotel***superior Ovit

8360 Keszthely, Alsópáhoki út; Tel.: 06-83-515-135

www.hotelovit.hu; hotelovit@t-online.hu (X)