Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás, hazai ízekkel

SIRHA Budapest – nemzetközi kiállítás, hazai ízekkel

2014-02-28 Forrás: http://www.sirha-budapest.com/2014. március 10. és 12. között új kiállítás, a SIRHA Budapest fogadja az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit.
Új koncepció alapján szervezett szakvásárral várja a HUNGEXPO a korábbi FOODAPEST, UKBA és HOVENTA kiállítások partnereit.      


A nemzetközi kiállítások sorában kiemelkedő szerepet tölt be a SIRHA élelmiszeripari és vendéglátóipari kiállítás.
A Franciaországban, Lyonban kétévente szervezett kiállításon legutóbb 162 000 látogató és 2 200 kiállító jelent meg.

A rendezvény szervezésében és kommunikációjában kiemelt szakmai partner a METRO Kereskedelmi Kft., Szakmai partner a Magyar Bocuse d’Or Akadémia és a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága, hivatalos lap és kiemelt médiatámogató a Trade magazin.

A kiállítás fővédnöke Dr. Fazekas Sándor, vidékfejlesztési miniszter.

 

A nemzetközileg elismert brand, az állami szerepvállalás, a magas színvonalú szakmai programok, az iparág számára kedvező időzítés, a szakmai közreműködők biztos hátteret teremtenek a megvalósításban.

 

A programok sorában szerepel a Bocuse d’Or magyarországi döntője, a Kolonics Zoltán szakmai közreműködésével megrendezésre kerülő SIRHA Budapest Desszert verseny, az Élelmiszeripari Börze programjai, az MVI konferenciája, az ÉLOSZ szakmai napja és még számos bemutató és konferencia.
 

A kiállítás célja az iparág fontos szereplőinek bemutatása mellett, hogy nemzetközi színvonalú versenyeket és bemutatókat tegyen elérhetővé a hazai szakemberek számára, és lehetőséget biztosítson a tehetséges szakemberek bemutatkozásának. 

 

Programokról részletes információt talál IDE kattintva. A kiállítók újdonságait ITT találja.

A kiállítás 10 000 nm területet foglal a Hungexpo legnagyobb, A pavilonjában. A kiállítók 20 %-a külföldről érkezik. A részletes kiállítói listáért kattintson IDE.