Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Ősszel nyílik a Cascade Resort and Spa Demjénben

Ősszel nyílik a Cascade Resort and Spa Demjénben

2012-07-31 Forrás: www.turizmus.com Az egész évben nyitva tartó, minősített gyógyvizű demjéni Termálfürdő és Aquapark tulajdonosai  a termálvölgy  életérzésének kiteljesítéseként egy luxusszínvonalú, négycsillagos wellness-hotel beruházásába fogtak. A fürdőtől 300 méterre épülő Cascade Resort & Spa wellness és konferencia szállodában (www.demjengyogytermal.hu) minden az éltető elemre fog emlékeztetni: a szálláshelynek nevet adó vízesés díszíti például a hallt, melynek falairól folyamatosan fog csobogni a víz.

 
 

A felhasznált anyagok, fa és riolittufa burkolatok, továbbá a színvilág is a természetközeliséget hangsúlyozza. A luxusbúvóhelyet, munka utáni feltöltődést, rekreációt vagy épp gyógyulást keresők mellett az 50 szobás hotel a céges piacot is megcélozza. Konferenciák, céges tréningek, igazgatósági ülések számára kínál ideális körülményeket a resort három, különböző méretű konferenciaterme. Közülük a két részre osztható legnagyobb széksorosan kétszáz főt képes befogadni. A kisebbik egyedisége a hozzákapcsolódó 50 személyes fedett terasz lesz. Ezen kívül egy 20 fős tárgyaló, valamint két, pazar kilátással rendelkező businesslakosztály tarthat számot a corporate vendégkör figyelmére. Utóbbiak kiskonyhával, infraszaunával és jakuzzival ellátott lakóegységek, kialakításukból adódóan azonban boardmeetingek megtartására is alkalmasak 11 főig.

A kulináris kényeztetésről gourmet étterem, bortrezor és grillbár gondoskodik, a felüdülést kisméretű, ám annál exkluzívabb wellness részleg biztosítja, a demjéni víz gyógyító erejére alapozó Medical Spa részlegükben pedig nem csak a törött csontok, hanem a törött lelkek is megnyugvásra találnak.

A még több vizes élményre vágyók hotelvendégek köntösben egyszerűen csak átsétálnak a minden nap hajnali 2 óráig nyitva tartó fürdőbe és aquaparkba, ahol  a gyógy és élménymedencék mellett gumikarikás rafting és kamikaze, valamint osztottpályás csúszda, és külön ugrómedence várja őket.

A Hotel Cascade Resort & Spa a tervek szerint ősszel nyitja meg kapuit, ám ezzel még nem zárul le a fejlesztések sora. A második ütemben a hotelt további 38 szobával és egy nagyobb wellness részleggel bővítik, a fürdőkoplexum pedig egy - nagyságát és szolgáltatásait nézve is - egyedülálló barlangfürdővel gazdagodik előreláthatólag a jövő év végére.