Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Őrületes őszi árak a Hilton Budapestben

Őrületes őszi árak a Hilton Budapestben

2012-08-07 Forrás: Hilton Budapest


Legyen szó egy négyfős megbeszélésről, vagy 660 fős konferenciáról, a Hilton Budapest mindig ideális választás. A Budai Várnegyedben található szálloda 322 vendégszobával, 24 – az igényeknek megfelelően alakítható - konferenciateremmel, három exkluzív szabadtéri helyszínnel, egy vadonatúj, lélegzetelállító panorámával rendelkező 240 fős étteremmel, ínycsiklandozó ételekkel és teljes körű technikai szolgáltatásokkal várja a vendégeket.
Minimum tíz szoba és legalább fél napos konferencia csomag megrendelése esetén, a szálloda ajándéka egy õszi szõlõs kávészünet friss szõlõlével, jégkrémmel, szõlõvel a Dominikánus Udvarban, vagy a Dominikánus Kerengõben.

Ajánlatkérés: Kovács Dorottya / dorottya.kovacs@hilton.com