Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Őrületes őszi árak a Hilton Budapestben

Őrületes őszi árak a Hilton Budapestben

2012-08-07 Forrás: Hilton Budapest


Legyen szó egy négyfős megbeszélésről, vagy 660 fős konferenciáról, a Hilton Budapest mindig ideális választás. A Budai Várnegyedben található szálloda 322 vendégszobával, 24 – az igényeknek megfelelően alakítható - konferenciateremmel, három exkluzív szabadtéri helyszínnel, egy vadonatúj, lélegzetelállító panorámával rendelkező 240 fős étteremmel, ínycsiklandozó ételekkel és teljes körű technikai szolgáltatásokkal várja a vendégeket.
Minimum tíz szoba és legalább fél napos konferencia csomag megrendelése esetén, a szálloda ajándéka egy õszi szõlõs kávészünet friss szõlõlével, jégkrémmel, szõlõvel a Dominikánus Udvarban, vagy a Dominikánus Kerengõben.

Ajánlatkérés: Kovács Dorottya / dorottya.kovacs@hilton.com