Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Őrületes őszi árak a Hilton Budapestben

Őrületes őszi árak a Hilton Budapestben

2012-08-07 Forrás: Hilton Budapest


Legyen szó egy négyfős megbeszélésről, vagy 660 fős konferenciáról, a Hilton Budapest mindig ideális választás. A Budai Várnegyedben található szálloda 322 vendégszobával, 24 – az igényeknek megfelelően alakítható - konferenciateremmel, három exkluzív szabadtéri helyszínnel, egy vadonatúj, lélegzetelállító panorámával rendelkező 240 fős étteremmel, ínycsiklandozó ételekkel és teljes körű technikai szolgáltatásokkal várja a vendégeket.
Minimum tíz szoba és legalább fél napos konferencia csomag megrendelése esetén, a szálloda ajándéka egy õszi szõlõs kávészünet friss szõlõlével, jégkrémmel, szõlõvel a Dominikánus Udvarban, vagy a Dominikánus Kerengõben.

Ajánlatkérés: Kovács Dorottya / dorottya.kovacs@hilton.com