Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Önre vár a megújult Rácz Fürdő!

Önre vár a megújult Rácz Fürdő!

2012-03-06 Forrás: Éden Catering
Elkészült Budapest legrégebbi fürdőjének felújítása, melynek patinás épülete mellé egy új épületegyüttest álmodtak meg a tulajdonosok.
Ezzel a lépéssel a XVI. század óta neves és közkedvelt Rácz Fürdő 2011-ben Budapest legexkluzívabb és legmodernebb fürdőjének járó elismerését nyerte el.
A fürdő a nagyközönség előtt 2012-ben nyílik meg, ám ezt megelőzően egy egyedülálló lehetőséggel szeretnénk meglepni Önt.
 
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Rácz Fürdő vezetőségének és az Éden Catering vezetőségének döntése értelmében, cégünk Partnerei, azaz Ön továbbra is lehetőséget kap arra, hogy már a megnyitás előtt a megújult Rácz Fürdő vendége legyen!
 
Ha még nem döntötte el, hol és mikor rendezné meg 2012. első felére tervezett rendezvényét, íme az egyedülálló lehetőség!
Legyen Ön a legelső, aki bemutathatja kollégáinak, partnereinek Budapest „legújabb” örökségét és rendezze meg tavaszi rendezvényét Budapest legelegánsabb és legexkluzívabb fürdőjében, ahol akár 200 fős állófogadás, vagy 80 fős ültetett fogadás is lebonyolítható.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a részletekért kérjük, keressen bennünket.
 
www.edencsoport.hu