Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Megnyílt a ráckevei Hotel Termálkristály Aqualand

Megnyílt a ráckevei Hotel Termálkristály Aqualand

2011-04-07 Forrás: www.turizmus.hu


 Hotel Termálkristály Aqualand néven új, négycsillag superior szálloda készült el a főváros déli kapujában, Ráckevén (www.termalhotelrackeve.hu). A 20 standard és 5 superior lakosztályt kínáló hotel a Duna-parti település Tókert városrészének ligetes parkos környezetében, az 5 hektáros Aqualand komplexum területén fekszik.
A wellness menüket is kínáló étteremmel, továbbá egy később átadásra kerülő 150 fős konferenciateremmel is rendelkező ház fejlesztésével a belföldi magánszemély tulajdonosok a minőségi turizmus többnapos fogadásának feltételeit teremtették meg a komplexumban.


A ház megnyitása egy többéves, többlépcsős fejlesztésre tette fel a koronát. 2005-ben nyílt meg a gyerekes családok körében kedvelt, óriáscsúszdát, szabadtéri vízi élményeket kínáló Aqualand. Hozzá 2008-ban csatlakozott a fedett fürdő, medencecsarnokában termálvizes ülő és élménymedencével, 4 sávos úszómedencével. Az élményfürdő vize még ugyanabban az évben gyógyvíz minősítést nyert, erre az adottságra alapozva a létesítmény wellness szolgáltatásokkal bővítette kínálatát. Vitál Zónájában aromaterápiás gőzfürdő, illóolajos és gyógynövényes szaunák, hangterápiás tepidárium fűtött kőágyakkal, Kneipp-taposó kényeztet, a palettát frissítő, svéd-, thai, illóolajos masszázsok választéka egészíti ki, melyet a szálloda vendégei is igénybe vehetnek.
Mint azt Karcagi Etelkától, a szálloda igazgatójától megtudtuk, az április 7-én nyíló szállodával, illetve az ugyancsak még e hónap folyamán átadásra kerülő 1,5 hektáron elterülő, 140 személyes, lagúnákkal körülvett, 30 lakókocsibeállóval rendelkező termálkempinggel és faházas villaparkkal válik teljessé a 2005 óta kiépülő unikális és komplex turisztikai attrakció, mellyel a tulajdonosok immár több napra is fogadni tudja a minőségi turizmus vendégeit.