Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Magyar Vidék Napja

Magyar Vidék Napja

2014-02-07 Forrás: www.iranymagyarorszag.huFebruár a jelmezek a maszkok és a farsangi mulatságok hónapja. Idén mindez hatalmas báli forgataggal egészül ki, ahol a hagyományok mellett a vidék ízei és a népi játékok is helyet kapnak a Millenáris Parkban.

Hagyományőrző mulatságba csábít a Magyar Vidék Napja rendezvénye 2014. február 8-án, szombaton délelőtt 10 órától a Millenárisra, a park D épületébe.

          
 

A busóknak többek között Gryllus Vilmos, a Kolompos zenekar és a Cimbaliband segít majd elűzni a telet, miközben az egész családot programok várják a legkisebbektől a legnagyobbakig.

A hangulatért Rákóczi Ferenc műsorvezető felel majd. Az édesszájúakat farsangi fánk parádé, az ínyenceket birkafőzés és disznótoros várja a helyszínen.

A legkisebbek kipróbálhatják a só-liszt gyurmázást, díszíthetnek fánkot, de az arcfestőben kedvenc mesehősük bőrébe is belebújhatnak.

Ezen a napon a jelmezben érkezőket is szeretettel várják. A vállalkozó kedvűek biztosan nem távoznak majd üres kézzel, hiszen bárki próbára teheti szerencséjét a farsangi ToTón vagy a mágikus szerencsekeréken.
 

A kültéri helyszínen sem unatkoznak majd a Magyar Vidék Napja vendégei, hiszen nem csak a kovácsmesterek munkáját tekinthetik meg testközelből, de malacokkal, pónikkal, juhokkal, borjakkal és lovakkal is találkozhatnak az állatsimogatóban. 

A helyszínen a legkülönfélébb népi hagyományok elevenednek majd meg, így az őrségi rönkhúzás keltette lakodalmi hangulat sem maradhat el. 

A hideg ellen csurgatott kenyeret és pálinkát is kínálnak a szervezők február 8-án szombaton, a Millenáris Park „D” épületében délelőtt 10 órától.