Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Ízek és Borok Kiállítása

Ízek és Borok Kiállítása

2012-11-15 Forrás: http://izekesborok.hu/

 Az Ízek és Borok kiállításon jó emberekkel, szép borokkal és finom ételekkel találkozhatunk. Örömmel leszek idén is a rendezvény házigazdája!”

Gianni Annoni

Az Ízek és Borok kiállítás második alkalommal hívja gasztronómiai utazásra látogatóit. November 23. és 25. között top éttermek étlapjáról kóstolhatnak és számos pincészet borait ízlelhetik. A kiállítás házigazdája Gianni. Főzőbemutatóinkon elleshetnek praktikákat, a különleges és egyedi élelmiszerekből válogathatnak az otthon elkészítendő menühöz. Kóstolás közben szemtanúi lehetnek, hogyan birkóznak meg ismert sztárok a konyhai feladatokkal, hogyan szereti a Laptopkonyha.hu csapata az olasz ételeket és hogyan készülhet borral a macaron. A számos program, kóstolás és ital után pénteken a Kerekes Band, szombaton a Vivat Bacchus és a Balkan Fanatik koncertjei pezsdítik fel a hangulatot.


                                                                                                                                                                              

 

Az Ízek és Borok kiállítás mellett a Télköszöntő Vigasság is megnyitja kapuit. Az idén először megrendezésre kerülő kiállítás ötvözi az adventi és a téli utazási vásárok hangulatát és szolgáltatásait. A téli élmények vására kicsiknek és nagyoknak is egész napos programot biztosít. A két kiállítást egy belépőjeggyel látogathatják!

További infók: http://izekesborok.hu/