Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Ízek és Borok Kiállítása

Ízek és Borok Kiállítása

2012-11-15 Forrás: http://izekesborok.hu/

 Az Ízek és Borok kiállításon jó emberekkel, szép borokkal és finom ételekkel találkozhatunk. Örömmel leszek idén is a rendezvény házigazdája!”

Gianni Annoni

Az Ízek és Borok kiállítás második alkalommal hívja gasztronómiai utazásra látogatóit. November 23. és 25. között top éttermek étlapjáról kóstolhatnak és számos pincészet borait ízlelhetik. A kiállítás házigazdája Gianni. Főzőbemutatóinkon elleshetnek praktikákat, a különleges és egyedi élelmiszerekből válogathatnak az otthon elkészítendő menühöz. Kóstolás közben szemtanúi lehetnek, hogyan birkóznak meg ismert sztárok a konyhai feladatokkal, hogyan szereti a Laptopkonyha.hu csapata az olasz ételeket és hogyan készülhet borral a macaron. A számos program, kóstolás és ital után pénteken a Kerekes Band, szombaton a Vivat Bacchus és a Balkan Fanatik koncertjei pezsdítik fel a hangulatot.


                                                                                                                                                                              

 

Az Ízek és Borok kiállítás mellett a Télköszöntő Vigasság is megnyitja kapuit. Az idén először megrendezésre kerülő kiállítás ötvözi az adventi és a téli utazási vásárok hangulatát és szolgáltatásait. A téli élmények vására kicsiknek és nagyoknak is egész napos programot biztosít. A két kiállítást egy belépőjeggyel látogathatják!

További infók: http://izekesborok.hu/