Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Ízek és Borok Kiállítása

Ízek és Borok Kiállítása

2012-11-15 Forrás: http://izekesborok.hu/

 Az Ízek és Borok kiállításon jó emberekkel, szép borokkal és finom ételekkel találkozhatunk. Örömmel leszek idén is a rendezvény házigazdája!”

Gianni Annoni

Az Ízek és Borok kiállítás második alkalommal hívja gasztronómiai utazásra látogatóit. November 23. és 25. között top éttermek étlapjáról kóstolhatnak és számos pincészet borait ízlelhetik. A kiállítás házigazdája Gianni. Főzőbemutatóinkon elleshetnek praktikákat, a különleges és egyedi élelmiszerekből válogathatnak az otthon elkészítendő menühöz. Kóstolás közben szemtanúi lehetnek, hogyan birkóznak meg ismert sztárok a konyhai feladatokkal, hogyan szereti a Laptopkonyha.hu csapata az olasz ételeket és hogyan készülhet borral a macaron. A számos program, kóstolás és ital után pénteken a Kerekes Band, szombaton a Vivat Bacchus és a Balkan Fanatik koncertjei pezsdítik fel a hangulatot.


                                                                                                                                                                              

 

Az Ízek és Borok kiállítás mellett a Télköszöntő Vigasság is megnyitja kapuit. Az idén először megrendezésre kerülő kiállítás ötvözi az adventi és a téli utazási vásárok hangulatát és szolgáltatásait. A téli élmények vására kicsiknek és nagyoknak is egész napos programot biztosít. A két kiállítást egy belépőjeggyel látogathatják!

További infók: http://izekesborok.hu/