Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.
Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.
Bemutatkozott a Békési Pálinka Centrum internetes pálinkafőzdéje: lefolyt az első Békési párlat, amelyet távvezérlésről, száz kilométerről készítettek.
A több mint kétszázmilliós beruházás segítségével megkezdődött az internetes pálinkafőzés, amelyen egy cabernet franc szőlőből készült pálinkával debütáltak. Ennek köszönhetően egy weboldalon keresztül működtethető vezérlőpulttal bárki betöltheti otthonról a cefréjét, beállíthatja a főzés hőfokát, és megfőzheti a saját ízlése szerinti pálinkáját. Aki szeretné, az még a barátait, ismerőseit is meghívhatja erre a programra a legnépszerűbb közösségi portálon.
A város közepén található Pálinka Centrum kóstolótermében az ország legjobb, díjnyertes Békési párlatait lehet megkóstolni, a híres szilvától az igazi különlegességekig. A gyerekeket külön játszószoba várja a helyszínen, ráadásul egy ember nagyságú élményhordót is megcsodálhatnak az odalátogatók.
Békési Zoltán tulajdonos nyilatkozata szerint a Centrum szolgáltatásai az év végére fognak megnyílni, mint amilyen a pálinkatrezor is, ahol akár hosszú időn keresztül érlelhető és pihentethető a párlat.
A Békési pálinkafőzde 1984-ban kezdte meg működését, ahol 1988-től egy gőzmozdony segítségével főzték a pálinkát. Az üzem (mivel kinőtte a kis vonat teljesítőképességét) pálinka- és vasúttörténeti múzeumként működik, amely a komplexumtól ötpercnyire található.