Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

2011-11-08 Forrás: www.turizmus.com

 
... avagy a liba és a bor találkozása

A tradícióiról híres Gellért egy újabb hagyományteremtő rendezvény helyszíne lesz 2011. november 11-én, pénteken, 16-22 óráig. A Márton napi borfesztiválon a legnevesebb hazai pincészetek borászai kóstoltatják meg új- és kézműves boraikat a közönséggel.

A finom borokon kívül a Gellért mesterszakácsai által készített fenséges libaételekkel, sajt és mangalica hús bemutatóval, pezsgő és pálinka különlegességekkel várnak minden érdeklődőt a patinás Gellért Szállóban. A gasztronómiai élményt igényes könnyűzenei koncert egészíti ki. Belépőjegyek a helyszínen, ill. a jegymester.hu weboldalon vásárolhatók.

www.borfesztivalgellert.hu; www.jegymester.hu 

Bővebben:

A tradícióiról híres Gellértben egy újabb hagyomány kel életre. Idén először kerül megrendezésre a Márton napi Borfesztivál november 11-én, pénteken 16-22 óra között, amelyen a Raiker és a magyarbor.net közreműködésével a legkiválóbb pincészetek új- és óborait kóstolhatják meg a látogatók. Csupán néhány név a több mint 40 résztvevő pincészetből: Bock, Gere, Takler, Szeremley, Frittmann, Thummerer, Gál… 

A borok mellett a Gellért szálló mesterszakácsai által megálmodott Márton napi finomságok között is mindenki megtalálja a kedvére valót, lesz borban érlelt libamáj, füstölt libakolbász, libacomb, vargányával töltött libamell, ludaskása, töltött libanyak, sóletvariációk, valamint mangalica hús és sajtbemutató. 

A ház külön vendége a Törley Pezsgőpincészet, valamint a Matheus és a Czímeres Pálinkaház.

A borfesztivál zenei csemegéje a Jazz+Az-ból ismert Váczi Eszter és zenekarának koncertje lesz.

Belépőjegyek a jegymester.hu oldalon vásárolhatók 3490 Ft áron, vagy a helyszínen 4500 Ft-ért (korlátlan italfogyasztással, ajándék borkóstoló pohárral). Ételkóstoló jegyek a helyszínen kaphatók.

Bővebb információ: www.borfesztivalgellert.hu;  www.jegymester.hu