Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Új 200 fős rendezvényteremmel bővült a Gastland M0 Hotel Étterem és Konferenciaközpont

Új 200 fős rendezvényteremmel bővült a Gastland M0 Hotel Étterem és Konferenciaközpont

2011-11-08 Forrás: www.turizmus.com


Gastland M0 a Dél Budapesti és Pest megyei régió legnagyobb rendezvény-helyszíne.

M0 autóút 19. km Szigetszentmiklós / Csepel lehajtónál, Budapest mellett, mégis távol a város zajától, könnyen megközelíthető zöldövezeti környezetben található.

A magyar vendéglátásban már több mint 10 éve jelenlevő Gastland csoport családi vállalkozás, mára már 3 szállodát és 5 éttermet üzemeltet az ország forgalmas útjai mentén.

Az M0-ás egységben is évente több száz konferenciát szerveznek.

A Vendégek a kiváló megközelíthetőség, a nagyszerű parkolási feltételek, a kedvező árak és nem utolsósorban a minőségi, hagyományőrző magyaros vendéglátás miatt választják a Gastlandot.

A növekvő igények kielégítésére új, az eddigieknél nagyobb, 200 fő befogadására alkalmas rendezvényterem épült. 

A rendezvényterem alkalmas: céges konferenciák, előadások, tréningek, meetingek, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, hazai és nemzetközi konferenciák megszervezésére, esküvők, bankettek, családi rendezvények, állófogadások lebonyolítására.

Személyre szabott ajánlatért keresse Divinszki Rékát (sales@gastland.hu).