Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Étterem nyílt a stockholmi operaház tetején

Étterem nyílt a stockholmi operaház tetején

2012-07-11 Forrás: www.turizmus.com Brüsszel és Milánó után Stockholmban élvezhetik a vendégek azokat a különleges gasztronómiai élményeket, amelyeket a világ legnagyobb háztartási gépeket gyártó cége finanszíroz. Az egyedülálló mobil étterem, a Cube ezúttal a Királyi Operaház tetején várja vendégeit. Svédország leghíresebb séfjei - Mathias Dahlgren, Johan Jureskog, Magnus Ek, Bruno Oger és Stefano Catenacci, valamint Klas Lindberg - a Legjobb svéd séf cím 2012-es győztese – főznek nekik.

Mivel a svéd fővárosban nincsenek hegyek, és a központban nincs más magas építmény, a Cube egyedülálló lehetőség arra, hogy a fogadásokon résztvevő vendégek felülről is szemügyre vegyék a várost. 

A szakácsok mindegyike helyi alapanyagokat használ fel a svéd gasztronómiai kultúrát tükröző ételek elkészítéséhez. A speciális menüket a séfek kifejezetten a Cube stockholmi látogatására állították össze, és a vendégek előtt, látványkonyhában készítik el. Így a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy beszélgessenek a séfekkel és akár tanuljanak is tőlük. A hat sztár szakács októberig vendégeskedik a Cube-ban.