Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Étterem nyílt a stockholmi operaház tetején

Étterem nyílt a stockholmi operaház tetején

2012-07-11 Forrás: www.turizmus.com Brüsszel és Milánó után Stockholmban élvezhetik a vendégek azokat a különleges gasztronómiai élményeket, amelyeket a világ legnagyobb háztartási gépeket gyártó cége finanszíroz. Az egyedülálló mobil étterem, a Cube ezúttal a Királyi Operaház tetején várja vendégeit. Svédország leghíresebb séfjei - Mathias Dahlgren, Johan Jureskog, Magnus Ek, Bruno Oger és Stefano Catenacci, valamint Klas Lindberg - a Legjobb svéd séf cím 2012-es győztese – főznek nekik.

Mivel a svéd fővárosban nincsenek hegyek, és a központban nincs más magas építmény, a Cube egyedülálló lehetőség arra, hogy a fogadásokon résztvevő vendégek felülről is szemügyre vegyék a várost. 

A szakácsok mindegyike helyi alapanyagokat használ fel a svéd gasztronómiai kultúrát tükröző ételek elkészítéséhez. A speciális menüket a séfek kifejezetten a Cube stockholmi látogatására állították össze, és a vendégek előtt, látványkonyhában készítik el. Így a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy beszélgessenek a séfekkel és akár tanuljanak is tőlük. A hat sztár szakács októberig vendégeskedik a Cube-ban.