Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Étterem nyílt a stockholmi operaház tetején

Étterem nyílt a stockholmi operaház tetején

2012-07-11 Forrás: www.turizmus.com Brüsszel és Milánó után Stockholmban élvezhetik a vendégek azokat a különleges gasztronómiai élményeket, amelyeket a világ legnagyobb háztartási gépeket gyártó cége finanszíroz. Az egyedülálló mobil étterem, a Cube ezúttal a Királyi Operaház tetején várja vendégeit. Svédország leghíresebb séfjei - Mathias Dahlgren, Johan Jureskog, Magnus Ek, Bruno Oger és Stefano Catenacci, valamint Klas Lindberg - a Legjobb svéd séf cím 2012-es győztese – főznek nekik.

Mivel a svéd fővárosban nincsenek hegyek, és a központban nincs más magas építmény, a Cube egyedülálló lehetőség arra, hogy a fogadásokon résztvevő vendégek felülről is szemügyre vegyék a várost. 

A szakácsok mindegyike helyi alapanyagokat használ fel a svéd gasztronómiai kultúrát tükröző ételek elkészítéséhez. A speciális menüket a séfek kifejezetten a Cube stockholmi látogatására állították össze, és a vendégek előtt, látványkonyhában készítik el. Így a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy beszélgessenek a séfekkel és akár tanuljanak is tőlük. A hat sztár szakács októberig vendégeskedik a Cube-ban.