Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Édes Napok Budapest 2014

Édes Napok Budapest 2014

2014-09-17 Forrás: http://www.edesnapok.hu/


Kedves Csokoholisták!

A születésnapok, évfordulók és az ünnepek elengedhetetlen desszertje a torta. Mi is egy újabb évhez érkeztünk, immáron a IV. Édes Napokat rendezzük, és a 4. gyertyát gyújtjuk meg virtuális tortánkon.

Akik az elmúlt három évben ellátogattak Magyarország legnagyobb édességünnepére azok tudják, hogy kizárólag a minőséggel és az édesipar „krémjével” találkozhattak rendezvényeinken.

     

A csokoládék és édességek ünnepén idén is megkóstolhatják a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládékat és édességeket, süteményeket és fagylaltokat, és olyan világhírű márkákat ismerhetnek meg , amelyek csak az Édes Napokon képviselteteik magukat.


Ebben az évben az Édes Napok már felkerült Európa legjelentősebb csokoládé és édességútvonalára, hiszen az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon. Nem hiába, ugyanis arra törekedtünk, hogy Soprontól-Nyíregyházáig a legkiválóbb csokoládé-, és édességkészítőket valamint forgalmazókat lássuk vendégül. Természetesen a kínálatból nem hiányozhatnak az elismert nemzetközi finomságok sem, legyen ez akár egy svájci vagy belga csokoládé.


Próbálunk arra törekedni, hogy a díjazott csokoládégyártóktól a kevésbé ismert, ugyanakkor minőséget kináló manufaktúrákig mindenkinek lehetőséget biztosítsunk a bemutatkozásra.


Velünk lesz többek között Szánthó Tibor, a ChocoMe, a Bonbonier, a Harrer Csokoládé, a Zangio, a Bonbonetti és a Szamos is.


Az előző évekhez hasonlóan idén is több újdonsággal készülünk. 2014 a sütemények éve lesz az Édes Napokon. A kiállítóink között a hagyományos süteménykészítők ugyanúgy jelen lesznek, mint a modern cukrászat képviselői. Számos olyan programmal készülünk amely a süteménykészítéshez, fogyasztáshoz kötődik. A Miele gasztroszínpadán ismert chefek, cukrászok és többek között főtámogatónk : a tv2.hu sztárjai is bemutatókat tartanak.


Az egyik legkülönlegesebb attrakciónk a So delicious fashion show lesz, amit a Hotel Sofitel Budapesttel közösen szervezünk. Az egyedi műsor szintén a sütemények köré épül: tíz elismert divattervező által tervezett ruhákhoz a Sofitel Hotel mestercukrászai megálmodtak egy-egy tortát. A ruhaköltemények és a hozzáillő design édességek bemutatója 2014. szeptember 20-án lesz a Savoyai teraszon felállított kifutón.


Mindezeken felül az Édes Napokra azért is érdemes ellátogatniuk, mert páratlan élményben lehet részük, hiszen önmagában kellemes érzés a világ egyik legszebb fővárosát csodálni, miközben édességekkel, finom ételekkel és italokkal élvezhetik a jó társaságot.


Sok szeretettel várjuk Önöket!

Az Édes Napok Csapata

PROGRAMOK>>>