Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » ÉTTEREM Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch a Petneházy Étteremben!

ÉTTEREM Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch a Petneházy Étteremben!

2012-06-06 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Emlékeznek még azokra a hétvégékre, amikor az egész család együtt volt és az asztalra került a gőzölgő húsleves? Ezt a hangulatot élhetik át a PetneházyÉtterem Sunday Brunch-on, ahol a kemencés és bográcsos ételek mellett olyan ételkülönlegességeket is megkóstolhatnak, mint a füstölt pisztráng krémes vagy a házi csokoládé.

A Petneházy Sunday Brunch minden héten megújuló ételsorral illetve változatos programokkal várja a látogatókat. Az étterem hitvallásának megfelelően ételeit hazai alapanyagok felhasználásával készíti, és a nagymennyiségben előállított termékekkel szemben a kézműves kistermelőket helyezi előtérbe. 

Vasárnaponként házi kemencénk mellett séfünk segítségével kicsik és nagyok egyaránt elkészíthetik saját kenyérlángosukat, így a kulináris élvezetek mellett igazi családi élményekkel térhet haza minden vendégünk. További kikapcsolódási lehetőséget nyújt wellness részlegünk, amelynek szolgáltatásait a Sunday Brunch ideje alatt 25% kedvezménnyel vehetik igénybe.

Éttermünk természetesen nem csak vasárnap, hanem a hét minden napján ideális választás azok számára, akik a mindennapi városi életből kiszakadva, zöldövezetben, mégis elérhető közelségben vágynak a természet adta nyugalomra.

Időpont: vasárnaponként 12.00 - 15.00-ig

Áraink: 4500 Ft, mely korlátlan étel- és italfogyasztást tartalmaz

Gyerekkedvezmény: 4-10 éves korig 50%