Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » ÉTTEREM Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch a Petneházy Étteremben!

ÉTTEREM Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch a Petneházy Étteremben!

2012-06-06 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Emlékeznek még azokra a hétvégékre, amikor az egész család együtt volt és az asztalra került a gőzölgő húsleves? Ezt a hangulatot élhetik át a PetneházyÉtterem Sunday Brunch-on, ahol a kemencés és bográcsos ételek mellett olyan ételkülönlegességeket is megkóstolhatnak, mint a füstölt pisztráng krémes vagy a házi csokoládé.

A Petneházy Sunday Brunch minden héten megújuló ételsorral illetve változatos programokkal várja a látogatókat. Az étterem hitvallásának megfelelően ételeit hazai alapanyagok felhasználásával készíti, és a nagymennyiségben előállított termékekkel szemben a kézműves kistermelőket helyezi előtérbe. 

Vasárnaponként házi kemencénk mellett séfünk segítségével kicsik és nagyok egyaránt elkészíthetik saját kenyérlángosukat, így a kulináris élvezetek mellett igazi családi élményekkel térhet haza minden vendégünk. További kikapcsolódási lehetőséget nyújt wellness részlegünk, amelynek szolgáltatásait a Sunday Brunch ideje alatt 25% kedvezménnyel vehetik igénybe.

Éttermünk természetesen nem csak vasárnap, hanem a hét minden napján ideális választás azok számára, akik a mindennapi városi életből kiszakadva, zöldövezetben, mégis elérhető közelségben vágynak a természet adta nyugalomra.

Időpont: vasárnaponként 12.00 - 15.00-ig

Áraink: 4500 Ft, mely korlátlan étel- és italfogyasztást tartalmaz

Gyerekkedvezmény: 4-10 éves korig 50%