Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » ÉTTEREM Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch a Petneházy Étteremben!

ÉTTEREM Ha vasárnap, akkor Sunday Brunch a Petneházy Étteremben!

2012-06-06 Forrás: Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Emlékeznek még azokra a hétvégékre, amikor az egész család együtt volt és az asztalra került a gőzölgő húsleves? Ezt a hangulatot élhetik át a PetneházyÉtterem Sunday Brunch-on, ahol a kemencés és bográcsos ételek mellett olyan ételkülönlegességeket is megkóstolhatnak, mint a füstölt pisztráng krémes vagy a házi csokoládé.

A Petneházy Sunday Brunch minden héten megújuló ételsorral illetve változatos programokkal várja a látogatókat. Az étterem hitvallásának megfelelően ételeit hazai alapanyagok felhasználásával készíti, és a nagymennyiségben előállított termékekkel szemben a kézműves kistermelőket helyezi előtérbe. 

Vasárnaponként házi kemencénk mellett séfünk segítségével kicsik és nagyok egyaránt elkészíthetik saját kenyérlángosukat, így a kulináris élvezetek mellett igazi családi élményekkel térhet haza minden vendégünk. További kikapcsolódási lehetőséget nyújt wellness részlegünk, amelynek szolgáltatásait a Sunday Brunch ideje alatt 25% kedvezménnyel vehetik igénybe.

Éttermünk természetesen nem csak vasárnap, hanem a hét minden napján ideális választás azok számára, akik a mindennapi városi életből kiszakadva, zöldövezetben, mégis elérhető közelségben vágynak a természet adta nyugalomra.

Időpont: vasárnaponként 12.00 - 15.00-ig

Áraink: 4500 Ft, mely korlátlan étel- és italfogyasztást tartalmaz

Gyerekkedvezmény: 4-10 éves korig 50%