Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » V. Belga Sörfesztivál

V. Belga Sörfesztivál

2014-05-15 Forrás: http://www.iranymagyarorszag.hu/v_belga_sorfesztival/E1008704/

 

Május végén ötödik alkalommal ismerkedhetnek a hazai sörrajongók a világon egyedülálló belga sörkultúrával.

Idén új helyszínre – a Bálna Budapestbe – költözik a Belga Sörfesztivál. A „Bálnában” lehetőség van zárt és nyílt térben egyaránt enni-inni, így a látogatók tetszés és igény szerint élvezhetik a szabadtéri szikrázó napsütést, és a belső terem hűvös klímáját, a kilátóról nem is beszélve!

         

A belga sörök rajongói jól tudják, hogy Belgiumban nem telik el év, hogy ne születnének újabb és újabb palackba, vagy épp hordóba zárt remekművek. Ezeknek a sörkülönlegességeknek köszönhetően az idei Belga Sörfesztivál is bővelkedik újdonságokban: bemutatkozik többek közt a népszerű Delirium sorozat legújabb, nők által készített tagja, a Deliria, a komló szerelmeseinek a szervezők elhozzák a limitált mennyiségben készülő Hopus Primeur és Duvel Tripel Hop 2014-es kiadását, valamint itt mutatkozik be első alkalommal a magyar sörfogyasztóknak az utóbbi évek egyik belga csillaga, az Omer!

Az újdonságok mellett a pultokból idén sem hiányozhatnak a közkedvelt klasszikusok. Az V. Belga Sörfesztiválon összesen 31 belga sörfőzde több mint 150 sörét, köztük 50 csapolt sörtkóstolhatnak meg az látogatók! A választék nem csak hatalmas, de rendkívül sokszínű is, így a Belga Sörfesztiválon idén is garantáltan megtalálja mindenkia maga sörét!

Belépők:

Sörkedvelőknek 2.800 Ft, mely 3 pohár sört,

Sörrajongóknak 4.000 Ft, mely 5 pohár sört tartalmaz.

Minden belépő mellé a Belga Sörfesztivál hivatalos, üveg söröspoharát adjuk!


PROGRAMOK >>>