Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Átalakul a vári parkolás és áthajtás rendje

Átalakul a vári parkolás és áthajtás rendje

2011-09-07 Forrás: www.turizmus.comAz eddiginél modernebb beléptető kapuk és informatikai rendszerek beszerzésére közbeszerzési eljárást írt ki az I. kerületi önkormányzat. Olyan jegykiadó automaták vásárlására is mód nyílik ezentúl, amelyek eurót és bankkártyát is elfogadnak – hangzott el a Budavári Önkormányzat legutóbbi rendkívüli testületi ülésén.

A képviselő testület önálló kerületi parkolási társaság és saját közterület-felügyelet létrehozását határozta el, amelyek várhatóan január 1-től működnek majd. 

Amint arról a kerületi média beszámol, az itt lakó állampolgárok óhaja volt a saját közterület-felügyelet. Várható, hogy az új rendszerben a közterület-felügyelők a hétvégeken is jelen lesznek a frekventált területeken, ami azért fontos, mert ilyenkor vannak a nagyobb rendezvények. A közterület-felügyelők párban járnak majd és a tervek szerint munkájukat polgárőrök is segítik.