Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Átalakul a vári parkolás és áthajtás rendje

Átalakul a vári parkolás és áthajtás rendje

2011-09-07 Forrás: www.turizmus.comAz eddiginél modernebb beléptető kapuk és informatikai rendszerek beszerzésére közbeszerzési eljárást írt ki az I. kerületi önkormányzat. Olyan jegykiadó automaták vásárlására is mód nyílik ezentúl, amelyek eurót és bankkártyát is elfogadnak – hangzott el a Budavári Önkormányzat legutóbbi rendkívüli testületi ülésén.

A képviselő testület önálló kerületi parkolási társaság és saját közterület-felügyelet létrehozását határozta el, amelyek várhatóan január 1-től működnek majd. 

Amint arról a kerületi média beszámol, az itt lakó állampolgárok óhaja volt a saját közterület-felügyelet. Várható, hogy az új rendszerben a közterület-felügyelők a hétvégeken is jelen lesznek a frekventált területeken, ami azért fontos, mert ilyenkor vannak a nagyobb rendezvények. A közterület-felügyelők párban járnak majd és a tervek szerint munkájukat polgárőrök is segítik.