Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Átalakul a vári parkolás és áthajtás rendje

Átalakul a vári parkolás és áthajtás rendje

2011-09-07 Forrás: www.turizmus.comAz eddiginél modernebb beléptető kapuk és informatikai rendszerek beszerzésére közbeszerzési eljárást írt ki az I. kerületi önkormányzat. Olyan jegykiadó automaták vásárlására is mód nyílik ezentúl, amelyek eurót és bankkártyát is elfogadnak – hangzott el a Budavári Önkormányzat legutóbbi rendkívüli testületi ülésén.

A képviselő testület önálló kerületi parkolási társaság és saját közterület-felügyelet létrehozását határozta el, amelyek várhatóan január 1-től működnek majd. 

Amint arról a kerületi média beszámol, az itt lakó állampolgárok óhaja volt a saját közterület-felügyelet. Várható, hogy az új rendszerben a közterület-felügyelők a hétvégeken is jelen lesznek a frekventált területeken, ami azért fontos, mert ilyenkor vannak a nagyobb rendezvények. A közterület-felügyelők párban járnak majd és a tervek szerint munkájukat polgárőrök is segítik.