Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

2012-09-27 Forrás: Ybl Palota Imádja a karácsonyi vásárok hangulatát, és akár Bécsbe is elutazik érte? Esetleg zavarja a vásárok túlzott forgataga, amely néha a meghittség rovására megy? Kellemes környezetben, barátaival, kollégáival szeretne ünnepelni és élvezni a tradicionális Christkindlmarkt hangulatát?

Mi már tudjuk a megoldást!

Az Ybl Palota átriuma ugyanis az adventi szezontól januárig átváltozik. Jöjjön és rendezze meg cége dolgozóinak, partnereinek, vagy éppen barátainak saját karácsonyi vásárát.

Az étel-ital kínálat előre egyeztethető, és természetesen a szervezők készülnek hagyományos kiegészítőkkel, hiszen milyen is lenne egy karácsonyi vásár forralt bor, grog, puncs vagy éppen kürtős kalács nélkül?

 

www.yblrendezveny.hu