Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

2012-09-27 Forrás: Ybl Palota Imádja a karácsonyi vásárok hangulatát, és akár Bécsbe is elutazik érte? Esetleg zavarja a vásárok túlzott forgataga, amely néha a meghittség rovására megy? Kellemes környezetben, barátaival, kollégáival szeretne ünnepelni és élvezni a tradicionális Christkindlmarkt hangulatát?

Mi már tudjuk a megoldást!

Az Ybl Palota átriuma ugyanis az adventi szezontól januárig átváltozik. Jöjjön és rendezze meg cége dolgozóinak, partnereinek, vagy éppen barátainak saját karácsonyi vásárát.

Az étel-ital kínálat előre egyeztethető, és természetesen a szervezők készülnek hagyományos kiegészítőkkel, hiszen milyen is lenne egy karácsonyi vásár forralt bor, grog, puncs vagy éppen kürtős kalács nélkül?

 

www.yblrendezveny.hu