Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

2012-09-27 Forrás: Ybl Palota Imádja a karácsonyi vásárok hangulatát, és akár Bécsbe is elutazik érte? Esetleg zavarja a vásárok túlzott forgataga, amely néha a meghittség rovására megy? Kellemes környezetben, barátaival, kollégáival szeretne ünnepelni és élvezni a tradicionális Christkindlmarkt hangulatát?

Mi már tudjuk a megoldást!

Az Ybl Palota átriuma ugyanis az adventi szezontól januárig átváltozik. Jöjjön és rendezze meg cége dolgozóinak, partnereinek, vagy éppen barátainak saját karácsonyi vásárát.

Az étel-ital kínálat előre egyeztethető, és természetesen a szervezők készülnek hagyományos kiegészítőkkel, hiszen milyen is lenne egy karácsonyi vásár forralt bor, grog, puncs vagy éppen kürtős kalács nélkül?

 

www.yblrendezveny.hu