Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

Ybl Palota - Ha saját karácsonyi vásárra vágyik…

2012-09-27 Forrás: Ybl Palota Imádja a karácsonyi vásárok hangulatát, és akár Bécsbe is elutazik érte? Esetleg zavarja a vásárok túlzott forgataga, amely néha a meghittség rovására megy? Kellemes környezetben, barátaival, kollégáival szeretne ünnepelni és élvezni a tradicionális Christkindlmarkt hangulatát?

Mi már tudjuk a megoldást!

Az Ybl Palota átriuma ugyanis az adventi szezontól januárig átváltozik. Jöjjön és rendezze meg cége dolgozóinak, partnereinek, vagy éppen barátainak saját karácsonyi vásárát.

Az étel-ital kínálat előre egyeztethető, és természetesen a szervezők készülnek hagyományos kiegészítőkkel, hiszen milyen is lenne egy karácsonyi vásár forralt bor, grog, puncs vagy éppen kürtős kalács nélkül?

 

www.yblrendezveny.hu