Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Waterworld - tergernyi élmény!

Waterworld - tergernyi élmény!

2013-03-07 Forrás: www.cegesrendezvenyek.hu

 
 


 Nemcsak munkatársai, hanem a családtagjaik részére is szeretne rendezvényt szervezni? Nálunk erre is lehetőség nyílik! 


Szolgáltatásaink közül a gyerekek, a nagyobbak és a felnőttek is megtalálhatják a megfelelő programokat. A családoknak is élményt nyújtunk! 


Legyen vízen vagy szárazföldön, programokból lehet válogatni bőven:


Jetski, sárkányhajó, wakeboard, vizisí, röplabda...

 

Kívánságuk szerint megszervezzük az Ön cégének rendezvényét. Profi csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában készséggel kidolgoz többféle programjavaslatot. Ha ez megtörtént, dőljön hátra, és bízza ránk magát! Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény legyen, és reméljük, hogy partnereink a jövőben évről évre minket választanak 

majd.

Ha esetleg nincs ötlete, vagy kíváncsi a lehetőségekre, kérjük, a Céges rendezvények menüpont alatt tekintse meg gazdag palettánkat, vagy hívjon minket bizalommal!