Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Waterworld - tergernyi élmény!

Waterworld - tergernyi élmény!

2013-03-07 Forrás: www.cegesrendezvenyek.hu

 
 


 Nemcsak munkatársai, hanem a családtagjaik részére is szeretne rendezvényt szervezni? Nálunk erre is lehetőség nyílik! 


Szolgáltatásaink közül a gyerekek, a nagyobbak és a felnőttek is megtalálhatják a megfelelő programokat. A családoknak is élményt nyújtunk! 


Legyen vízen vagy szárazföldön, programokból lehet válogatni bőven:


Jetski, sárkányhajó, wakeboard, vizisí, röplabda...

 

Kívánságuk szerint megszervezzük az Ön cégének rendezvényét. Profi csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában készséggel kidolgoz többféle programjavaslatot. Ha ez megtörtént, dőljön hátra, és bízza ránk magát! Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény legyen, és reméljük, hogy partnereink a jövőben évről évre minket választanak 

majd.

Ha esetleg nincs ötlete, vagy kíváncsi a lehetőségekre, kérjük, a Céges rendezvények menüpont alatt tekintse meg gazdag palettánkat, vagy hívjon minket bizalommal!