Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Waterworld - tergernyi élmény!

Waterworld - tergernyi élmény!

2013-03-07 Forrás: www.cegesrendezvenyek.hu

 
 


 Nemcsak munkatársai, hanem a családtagjaik részére is szeretne rendezvényt szervezni? Nálunk erre is lehetőség nyílik! 


Szolgáltatásaink közül a gyerekek, a nagyobbak és a felnőttek is megtalálhatják a megfelelő programokat. A családoknak is élményt nyújtunk! 


Legyen vízen vagy szárazföldön, programokból lehet válogatni bőven:


Jetski, sárkányhajó, wakeboard, vizisí, röplabda...

 

Kívánságuk szerint megszervezzük az Ön cégének rendezvényét. Profi csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában készséggel kidolgoz többféle programjavaslatot. Ha ez megtörtént, dőljön hátra, és bízza ránk magát! Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény legyen, és reméljük, hogy partnereink a jövőben évről évre minket választanak 

majd.

Ha esetleg nincs ötlete, vagy kíváncsi a lehetőségekre, kérjük, a Céges rendezvények menüpont alatt tekintse meg gazdag palettánkat, vagy hívjon minket bizalommal!