Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Vonyarcvashegyi programok hétvégén

Vonyarcvashegyi programok hétvégén

2014-11-21 Forrás: www.utisugo.hu

 


Vonyarcvashegyi Disznóvágás és Kolbásztöltő verseny - 2014.11.22.

 

A hagyományok ápolásával, és természetesen finom falatokkal elevenítik fel a régi falusi disznóvágásokat. A nap házi pálinkával kezdődik, majd a disznó tisztítása, pörzsölése és feldolgozása kerül sorra, melyen tetszés szerint bárki részt vehet.

Reggelire hagymán pirított friss vért, resztelt májat, savanyúsággal és kenyérrel tálalnak fel.

A vendégek déltől a májas-véres hurka, házi kolbász és házi tepertő készítésének rejtelmeit leshetik el, közben harmonikaszó gondoskodik a megfelelő hangulatról. 11 órától kezdődik a kolbásztöltő verseny, melyeket 13 óráig adhatók le, valamint megkezdhetik a sütést a résztvevők. 15 órakor kerül sor az eredményhirdetésre és a díjak kiosztására. Az esemény sztárvendége Benke Laci bácsi, olimpiai bajnok mesterszakács és mestercukrász lesz.
 

 Vonyarcvashegyi Süteménysütő verseny - 2014.11.23.


 

A rendezvény célja a különböző házi sütemények bemutatása, megismertetése, a nagymamák féltve őrzött receptjeinek megmentése.

Disznóvágással kapcsolatos sütemények sült tésztafélék megkóstolása.

A versenyre csak saját készítésű süteményekkel, sült tésztafélékkel lehet nevezni! Készítendő mennyiség 10 db vagy adag.

 

CÍM: Eötvös Károly Általános Iskola aulája és udvara

TELEFON: 30 380-4871, 30 380-6690