Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Vízimajális

Vízimajális

2014-05-23 Forrás: http://budapest.utisugo.hu/programok/vizimajalis-692840.html


Gyermeknap alkalmából egész napos színpadi programokkal, gyermekjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal és Budapest Evezős Egyesület vízi sportversenyeivel várják a szervezők a családokat.
 

Gyermeknap hétvégéje alkalmából egész napos színpadi programokkal, gyermekjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, vásárosokkal, és ami a program érdekességét adja, a Budapest Evezős Egyesület vízi sportversenyeivel várják a szervezők a családokat. Az evezős versenyek izgalmai után a látogatók kipróbálhatják a különféle vízi járműveket, többek között a túrakenut, kajakot vagy éppen a sárkányhajót, miközben a parton egymást érik a szárazföldi programok.

Program:

Evezős versenyek

Paprika Jancsi vásári bábjáték

Paprika Jancsi csúzlizdája

Kerületi mozgáscsoportok fellépései

Artista bemutató

Simon Boglárka és Sánta László

17.00 Színpadon Oláh Gergő a 2012-es X-faktor győztese

A rendezvény ingyenes!

PROGRAMOK>>>