Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Vízimajális

Vízimajális

2014-05-23 Forrás: http://budapest.utisugo.hu/programok/vizimajalis-692840.html


Gyermeknap alkalmából egész napos színpadi programokkal, gyermekjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal és Budapest Evezős Egyesület vízi sportversenyeivel várják a szervezők a családokat.
 

Gyermeknap hétvégéje alkalmából egész napos színpadi programokkal, gyermekjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, vásárosokkal, és ami a program érdekességét adja, a Budapest Evezős Egyesület vízi sportversenyeivel várják a szervezők a családokat. Az evezős versenyek izgalmai után a látogatók kipróbálhatják a különféle vízi járműveket, többek között a túrakenut, kajakot vagy éppen a sárkányhajót, miközben a parton egymást érik a szárazföldi programok.

Program:

Evezős versenyek

Paprika Jancsi vásári bábjáték

Paprika Jancsi csúzlizdája

Kerületi mozgáscsoportok fellépései

Artista bemutató

Simon Boglárka és Sánta László

17.00 Színpadon Oláh Gergő a 2012-es X-faktor győztese

A rendezvény ingyenes!

PROGRAMOK>>>