Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Vízi gyermekvilág nyílt Zalakaroson

Vízi gyermekvilág nyílt Zalakaroson

2012-07-20 Forrás: www.turizmus.com A víz alatti mesevilág jó ismert hőse, Vízipók Csodapók és barátai fogadják július elejétől a Zalakarosi Fürdőbe érkező családokat a strandon létesített gyermekvilágban kétszintes élménymedencével, tematikus játszóházzal és mini kalandparkkal, összesen több mint 60 élményelemmel.

Az új fejlesztés közel 300 millió forintba került.  A kétszintes élménymedence alsó szintjén napvitorlák árnyéka alatt pancsolhatnak a kicsik, a rejtelmes barlangjáratokban vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Az emeleten hétféle csúszda, anakonda és mini feketelyuk, szivárványcsúszda és családi csúszdák csábítanak további kalandokra, a harcos kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát. Mindezzel több mint 300 négyzetméternyi új vízfelülettel gyarapodott a fürdő.

   

A Vízipók medencéjének közelében épült Sajtházban mini kalandpark, gyermekfoglalkoztató, számos játék és animátorok várják a gyerekeket. Az apróságok toronyból szemlélhetik a szomszédos vízi világot, mászófalon, játszótéri játékokon köthetik le energiájukat.  Az egészen kicsiket szüleik ki tudják szolgálni az itt épült konyhában, de rendelkezésre áll gyermektusoló, szoptatóhelyiség és pelenkázó is.

A Zalakarosi Fürdő következő fejlesztéseként 2013-ban elkészül a fedett gyermekvilág és Nyugat-Magyarország legmodernebb, háromszintes szaunavilága is a gyógykert mellett, ahol többek között hamam és szaunakert szolgálja majd a pihenést.