Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Vízi gyermekvilág nyílt Zalakaroson

Vízi gyermekvilág nyílt Zalakaroson

2012-07-20 Forrás: www.turizmus.com A víz alatti mesevilág jó ismert hőse, Vízipók Csodapók és barátai fogadják július elejétől a Zalakarosi Fürdőbe érkező családokat a strandon létesített gyermekvilágban kétszintes élménymedencével, tematikus játszóházzal és mini kalandparkkal, összesen több mint 60 élményelemmel.

Az új fejlesztés közel 300 millió forintba került.  A kétszintes élménymedence alsó szintjén napvitorlák árnyéka alatt pancsolhatnak a kicsik, a rejtelmes barlangjáratokban vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Az emeleten hétféle csúszda, anakonda és mini feketelyuk, szivárványcsúszda és családi csúszdák csábítanak további kalandokra, a harcos kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát. Mindezzel több mint 300 négyzetméternyi új vízfelülettel gyarapodott a fürdő.

   

A Vízipók medencéjének közelében épült Sajtházban mini kalandpark, gyermekfoglalkoztató, számos játék és animátorok várják a gyerekeket. Az apróságok toronyból szemlélhetik a szomszédos vízi világot, mászófalon, játszótéri játékokon köthetik le energiájukat.  Az egészen kicsiket szüleik ki tudják szolgálni az itt épült konyhában, de rendelkezésre áll gyermektusoló, szoptatóhelyiség és pelenkázó is.

A Zalakarosi Fürdő következő fejlesztéseként 2013-ban elkészül a fedett gyermekvilág és Nyugat-Magyarország legmodernebb, háromszintes szaunavilága is a gyógykert mellett, ahol többek között hamam és szaunakert szolgálja majd a pihenést.