Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Sze

Felejthetetlen élmény - Nosztalgia sétahajózás a Dunán

 Budapesti városnézés és sétahajózás a Dunán, hogy a hajózás egész évben élmény legyen! Nyári szezonban motorcsónakázással, őszi-téli szezonban pedig sétahajó bérléssel állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Részletek>>>

 
02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Víz Zene Virág Fesztivál

Víz Zene Virág Fesztivál

2013-06-28 Forrás: www.vizzenevirag.hu Családi fesztivál Tatán, a fenntarthatóság körül! Virágbemutatók, evezősprogramok, koncertek! Gyere, és hozd a családod is!
 

Küldetés

Célunk az, hogy a ma már országosan is jegyzett, és elismert rendezvény továbbéljen, az évenkénti megrendezés lehetőségét biztosítsuk, a fesztivált tartalmilag gazdagon tartsuk - a kultúraközvetítés jegyében.

A Fesztivál

A Víz, Zene, Virág Fesztivál minden év június utolsó hétvégéjén (2012. június 29.-július 1.) várja látogatóit. Az eseményen 17 helyszín közel 200 programja szórakoztatja a közönséget. Kiemelt figyelemt fordtunk a kultúrált környezetre és a családi szórakoztatásra: Minden generációnak kínálunk programokat a legkisebbektől a seniorokig.Általános információk

Víz: Tata éltető eleme, a körrnyezettudatosság jelképe

Zene: társadalmi befogadás, tolerancia a koncertek hangulatában

Virág: Esztétikum, testi-lelki harmónia, családi élet

Mindez megismételhetetlen környezetben, baráti hangulatban, az ország szívében!


Programok...