Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Víz Zene Virág Fesztivál

Víz Zene Virág Fesztivál

2013-06-28 Forrás: www.vizzenevirag.hu Családi fesztivál Tatán, a fenntarthatóság körül! Virágbemutatók, evezősprogramok, koncertek! Gyere, és hozd a családod is!
 

Küldetés

Célunk az, hogy a ma már országosan is jegyzett, és elismert rendezvény továbbéljen, az évenkénti megrendezés lehetőségét biztosítsuk, a fesztivált tartalmilag gazdagon tartsuk - a kultúraközvetítés jegyében.

A Fesztivál

A Víz, Zene, Virág Fesztivál minden év június utolsó hétvégéjén (2012. június 29.-július 1.) várja látogatóit. Az eseményen 17 helyszín közel 200 programja szórakoztatja a közönséget. Kiemelt figyelemt fordtunk a kultúrált környezetre és a családi szórakoztatásra: Minden generációnak kínálunk programokat a legkisebbektől a seniorokig.Általános információk

Víz: Tata éltető eleme, a körrnyezettudatosság jelképe

Zene: társadalmi befogadás, tolerancia a koncertek hangulatában

Virág: Esztétikum, testi-lelki harmónia, családi élet

Mindez megismételhetetlen környezetben, baráti hangulatban, az ország szívében!


Programok...