Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Víz Zene Virág Fesztivál

Víz Zene Virág Fesztivál

2013-06-28 Forrás: www.vizzenevirag.hu Családi fesztivál Tatán, a fenntarthatóság körül! Virágbemutatók, evezősprogramok, koncertek! Gyere, és hozd a családod is!
 

Küldetés

Célunk az, hogy a ma már országosan is jegyzett, és elismert rendezvény továbbéljen, az évenkénti megrendezés lehetőségét biztosítsuk, a fesztivált tartalmilag gazdagon tartsuk - a kultúraközvetítés jegyében.

A Fesztivál

A Víz, Zene, Virág Fesztivál minden év június utolsó hétvégéjén (2012. június 29.-július 1.) várja látogatóit. Az eseményen 17 helyszín közel 200 programja szórakoztatja a közönséget. Kiemelt figyelemt fordtunk a kultúrált környezetre és a családi szórakoztatásra: Minden generációnak kínálunk programokat a legkisebbektől a seniorokig.Általános információk

Víz: Tata éltető eleme, a körrnyezettudatosság jelképe

Zene: társadalmi befogadás, tolerancia a koncertek hangulatában

Virág: Esztétikum, testi-lelki harmónia, családi élet

Mindez megismételhetetlen környezetben, baráti hangulatban, az ország szívében!


Programok...