Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Viper room

Viper room

2011-11-25 Forrás: Viper room Rendezvényszervezőként többször fogalmazódott már meg bennem az, hogy vajon sikerülhet egyszer egy olyan helyszínre szerveznem, ami nem kieső helyen található, talán nem csak 100 ember fér be, és többféle területen is megállja a helyét.


8 év után végre sikerült megtalálnom, ezt a fantasztikus, minden igényt kielégítő klubot.

A Duna plázától 5 perc sétával megközelíthető rendezvény helyszínt azóta több irányú rendezvényekre is bevetettükmár. A klub a maga 450 fős befogadóképességével, különtermeivel, a magasabb igényeket is kielégítő színpadával, és a technikával több zenei eseményen is kíválóan teljesített.  Pont ugyanolyan profin vezényeltük le közösen a rap, hip-jop bulikat, mint a teltházas punk eseményeket,rock koncerteket,  de a retró, és diszkó épp ugyanúgy befér a slágerlistába.

A külön termek akár rendezvényenként is tudnak két különálló bulit is kiszolgálni, de a koncert terem melletti csocsó teremnek hívott kis félre eső rész épp annyira megfelel a megfáradt rajongóknak, mint a fellépésükre készülő zenészeknek.

Azt gondoltuk, hogy ha ilyen sikeres az együttműködésünk, akkor ismertebb és nagyobb zenei eseményeket is megszervezünk ide, és nagy örömmel mondhatom jó úton haladunk.

Miután December 9.-én az egyik rap, hip hop nagyja Beersewalk tiszteletét teszi, előszilveszterkor Pély Barna, akit már mindenki jól ismerhet, akár a United zenekarból, vagy esetleg a Megasztár zsürijéből, legújabb formációjával  ,- amely funk –rock stílusú zenekar -itt mutatkozik be először.

Mindenkinek megkönnyítve a dolgát, mai naptól erre a rendezvényünkre is az Interticket hálózatán  450 jegyirodában, és a jegy.hu online vásárló rendszeren keresztül előre meg lehet vásárolni a jegyeket mindössze 800 ft-os elővételi áron. 

Miután elbúcsúztatjuk az évet, máris az egyik legszebb ünnepet vettük célba , amit a szerelmesek ünnepelnek, és gondoltuk úgy, hogy mindezt az egyik legszebb módon tehessék, ezért Valentin nap szombatján, azaz Febuár 18.-án megszerveztük a Valentin retró partyt.

Nem kisebb név, mint az Ámokfutók, és Kozsó repíti át a a hallgatóságot, a Holdon és a csillagokon át egészen a múltig, ahol mindneki ezekre a dalokra bújt kedveséhez.

Egyébként már erre a bulira is megvásárolhatóak a jegyek, szintén az Interticket hálózatán 1500.- ft-ért, és javasolt sietni, mert jegyek csak KORLÁTOZOTT számban kaphatóak.

Érdemes figyelni a www.viperroom.hu oldalt, ahol minden bizonnyal érkeznek még majd olyan előadók, akiknek sokan örülhetnek.

Mind amellett pedig szervezőknek is a figyelmébe ajánlom, hogy bátran szemezzenek a helyszínnel,  hiszen nagyon korrekt feltételekkel  szervezhetnek ide bármilyen jellegű rendezvényt.