Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » VinCE Balaton

VinCE Balaton

2014-07-07 Forrás: http://balatonfured.utisugo.hu/programok/vince-balaton-693022.html

 
A harmadik VinCE Balaton a minőségi borokon és gasztro kiállítókon túl még több élményt ígér, ezen a füredi hétvégén ingyenes koncertek és exkluzív élménykóstolók is szerepelnek a programban.

     

A VinCE Balaton rendezvény idén is a Kékszalag Nagydíjjal egy időben, 2014. július 10. és 13. között várja majd a vitorlássport, a Balaton és a bor rajongóit. A harmadik VinCE Balaton a minőségi borokon és gasztro kiállítókon túl még több élményt ígér, ezen a füredi hétvégén ingyenes koncertek és exkluzív élménykóstolók is szerepelnek a programban.

A balatonfüredi Tagore sétányon és Vitorlás téren a Kékszalag startjával együtt a legjobb hazai borászatok és izgalmas gasztrokínálat sorakozik fel. A pezsgő nyári éjszakákat ingyenes koncertek indítják – köztük a Kerekes Band, a Pannonia Allstar Ska Orchestra és a Rájátszás fellépése. A vendégek nemcsak a legnagyobb tókerülő verseny vitorlázóinak, de a labdarúgó-világbajnokság legjobbjainak is szurkolhatnak, emellett gyermekprogramok és a sétányt dallamokkal betöltő utcazenészek versenye várja a vendégeket. A szervezők exkluzív programokkal is készülnek; a Kóstolószalonban borkülönlegességeket mutatnak be, a Balaton vizén jachtokon tartanak élménykóstolókat. A fesztiválozók esténként a kiállítók legjobb -meccskorcsolyáival- koccinthatnak a győzelemre és a nyár legszebb élményeire.

VinCE Balaton 2014. július 10–13., Balatonfüred, Tagore sétány

A belépés ingyenes, kóstolópohár 1000 forintért váltható. A vendégek a VinCE Balaton ajánlásával a kiállító borászatok egy-egy borát egységes, 200 forintos áron kóstolhatják végig.


PROGRAMOK>>>