Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » VI. Márton Napi Pálinkafesztivál Siófokon

VI. Márton Napi Pálinkafesztivál Siófokon

2014-11-07 Forrás: www.utisugo.hu


Liba különlegességek, nagyszerű gyümölcspárlatok, koncertek, gyermekprogramok és még sok érdekesség vár mindenkit novemberben Siófokon a Fő téren.

A szürke, novemberi hétköznapokból egy színes, szívet-lelket melegítő pálinka mustrára és kulturális programsorozatra csábítja a város az embereket. Liba különlegességek, nagyszerű gyümölcspárlatok, koncertek, gyermekprogramok és még sok érdekesség vár mindenkit november közepén a Fő téren.


˝A Szent Márton nap jeles dátum a népi kalendáriumokban: ekkor híznak meg a fiatal libák, érik meg az újbor, ez az utolsó vásári nap, és ekkor jártak le a munkaszerződések. Kezdődhet a vigasság, a püspökfalatról azonban nem illik elfeledkezni˝

A rendezvény látogatása ingyenes!
 

CÍM: Siófok, Fő tér

E-MAIL: siofesztkft@gmail.com

NYITVATARTÁS: 11.07-11.09.