Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Utószezoni síelés és húsvéti sokadalom

Utószezoni síelés és húsvéti sokadalom

2013-03-29 Forrás: www.turizmus.com A télies időjárás ellenére Miskolcon megrendíthetetlen hittel várják a tavaszt. Sőt a nyarat. Ugyanis a lillafüredi kisvonat az ünnepek alatt már nyári menetrend szerint közlekedik, noha Bánkúton (Bükk-hegység) 75 cm-es hó van, aminek köszönhetően ideálisak a körülmények síelésre és szánkózásra.

Az alpesi színvonalú pályán 12 hektáros területen 7 sí- és 2 szánkópálya várja húsvétkor is locsolkodás után – vagy előtt – a téli sport szerelmeseit. (Nyitva: 9.00-16.00)

Április 1-jén, húsvét hétfőn a Diósgyőri várban „Húsvéti sokadalom” címmel egész napos családi programot szerveznek hagyományőrző programokkal, táncházzal, népi játékparkkal. A várban kóbor lovagok is feltűnnek, megmutatván bajvívó tudományukat. A látogatók a várban fél óránként induló ingyenes tárlatvezetésen vehetnek részt. A sokadalomra a felnőtt belépőjegy 900,- Ft, gyermek- és nyugdíjas jegy 600,-Ft.

A hosszú hétvégén mindennap nyitva az európai hírű barlangfürdő, óránként indulnak túrák a lillafüredi cseppkőbarlangban és nyuszi simogatáson lehet részt venni a miskolci állatkertben.  Húsvéthétfőn két alkalommal (10.30 és 13 órakor) ingyenes városnéző séta indul a Tourinform irodától (Városház tér 13.).

A távolabbról érkező vendégek még válogathatnak a város húsvéti szállásajánlatai közül a www.hellomiskolc.hu oldalon.