Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Utazd be a világot egy hétvége alatt!

Utazd be a világot egy hétvége alatt!

2013-03-01 Forrás: www.hungexpo.hu Utazd be a világot egy hétvége alatt! Az Utazás kiállításon, Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjén öt kontinens számos országának látnivalóival, kultúrájával és gasztronómiájával ismerkedhetsz meg. A kedvezményes belföldi és külföldi utazási ajánlatok mellett egy napra Te is világutazó lehetsz az öt kontinenst és Magyarországot bemutató izgalmas játékban, amellyel belföldi utazást is nyerhetsz.

A színpadon az országok, hazai régiók és városok zenés-táncos bemutatkozói mellett szórakoztató vetélkedők keretében lehet nyereményekhez jutni. Bárki kipróbálhatja mennyi ruhát tud becsomagolni egy bőröndbe, milyen gyorsan tud felfújni egy nyakpárnát vagy, hogy milyen ügyesen tudja egy autó csomagtartóját bepakolni.