Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Utazd be a világot egy hétvége alatt!

Utazd be a világot egy hétvége alatt!

2013-03-01 Forrás: www.hungexpo.hu Utazd be a világot egy hétvége alatt! Az Utazás kiállításon, Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjén öt kontinens számos országának látnivalóival, kultúrájával és gasztronómiájával ismerkedhetsz meg. A kedvezményes belföldi és külföldi utazási ajánlatok mellett egy napra Te is világutazó lehetsz az öt kontinenst és Magyarországot bemutató izgalmas játékban, amellyel belföldi utazást is nyerhetsz.

A színpadon az országok, hazai régiók és városok zenés-táncos bemutatkozói mellett szórakoztató vetélkedők keretében lehet nyereményekhez jutni. Bárki kipróbálhatja mennyi ruhát tud becsomagolni egy bőröndbe, milyen gyorsan tud felfújni egy nyakpárnát vagy, hogy milyen ügyesen tudja egy autó csomagtartóját bepakolni.