Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Újdonságok a Gerbeaud-ban

Újdonságok a Gerbeaud-ban

2011-05-12 Forrás: www.turizmus.huA 153 éve működő édességbirodalom az utóbbi 3-4 év alatt teljesen átalakult. Jelszó a régi tradíciók ápolása, a hajdani süteményreceptek modernizálása, a minőségi alapanyagok és a legmodernebb technológia alkalmazása – hangsúlyozta a szerdai tájékoztatón Pintér Katalin, a Gerbeaud igazgatója.

A nagy cukrászüzem mellett – amely viszonteladóknak készít jó minőségű termékeket, de ezek nem viselhetik a Gerbeaud márkanevet, mert nem a Vörösmarty téri épületben találnak gazdára – kialakítottak egy helyben működő kisebb cukrászüzemet. Így minden nap minden sütemény és az újabban egyre kedveltebb tányérdesszert frissen készül. Céljuk, hogy a magyar vendégek minél gyakrabban nyissanak be az ajtón, ezért öt sütemény elvitelénél már 50 százalék kedvezményt nyújtanak. 

Büszkék az új csokoládéüzemre, a termékek, a csomagolóanyagok, az étlap friss designjára, (Unger Zsolt és Niszkács Anna munkája) amelynek modern színvilága hangsúlyozza a finomságot, a patinás környezetben is helyén való egyszerű vonalvezetést, valamint az egyedi kézműves munka értékét, mind a sütemények, mind a csokoládék és bonbonok terén.

Bevezették a főpincér rendszert, annak érdekében, hogy mindig legyen valaki az üzlettérben,  akitől a vendég információt kaphat – akár több nyelven is.