Rendezvényhelyszínek

Híreink

02Aug

Motorcsónakázás a Dunán!

 Budapesti városnézés, vízi sportok, rendezvényhajó és privát jacht bérlés. Látta már a várost a vízről, hasította már a vizet szélsebesen a napsütésben? Ha egy felejthetetlen élményt szeretne, mi tudjuk a megoldást! www.motorcsonakazasadunan.hu

Részletek>>>

24

Nyári kávészünet akció az ARCadia Hotel Budapestben!

 A 2017.07.10 és 2017.08.20. közötti teremfoglalásokhoz bővített kávészünet ( kávé-tea, szénsavas és rostos üdítők, ásványvíz + sós és édes aprósütemények, gyümölcs ) áll rendelkezésre alapáron.

Részletek>>>

Főoldal » Aktuális hírek » Újdonságok a Gerbeaud-ban

Újdonságok a Gerbeaud-ban

2011-05-12 Forrás: www.turizmus.huA 153 éve működő édességbirodalom az utóbbi 3-4 év alatt teljesen átalakult. Jelszó a régi tradíciók ápolása, a hajdani süteményreceptek modernizálása, a minőségi alapanyagok és a legmodernebb technológia alkalmazása – hangsúlyozta a szerdai tájékoztatón Pintér Katalin, a Gerbeaud igazgatója.

A nagy cukrászüzem mellett – amely viszonteladóknak készít jó minőségű termékeket, de ezek nem viselhetik a Gerbeaud márkanevet, mert nem a Vörösmarty téri épületben találnak gazdára – kialakítottak egy helyben működő kisebb cukrászüzemet. Így minden nap minden sütemény és az újabban egyre kedveltebb tányérdesszert frissen készül. Céljuk, hogy a magyar vendégek minél gyakrabban nyissanak be az ajtón, ezért öt sütemény elvitelénél már 50 százalék kedvezményt nyújtanak. 

Büszkék az új csokoládéüzemre, a termékek, a csomagolóanyagok, az étlap friss designjára, (Unger Zsolt és Niszkács Anna munkája) amelynek modern színvilága hangsúlyozza a finomságot, a patinás környezetben is helyén való egyszerű vonalvezetést, valamint az egyedi kézműves munka értékét, mind a sütemények, mind a csokoládék és bonbonok terén.

Bevezették a főpincér rendszert, annak érdekében, hogy mindig legyen valaki az üzlettérben,  akitől a vendég információt kaphat – akár több nyelven is.