Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Újdonságok a Gerbeaud-ban

Újdonságok a Gerbeaud-ban

2011-05-12 Forrás: www.turizmus.huA 153 éve működő édességbirodalom az utóbbi 3-4 év alatt teljesen átalakult. Jelszó a régi tradíciók ápolása, a hajdani süteményreceptek modernizálása, a minőségi alapanyagok és a legmodernebb technológia alkalmazása – hangsúlyozta a szerdai tájékoztatón Pintér Katalin, a Gerbeaud igazgatója.

A nagy cukrászüzem mellett – amely viszonteladóknak készít jó minőségű termékeket, de ezek nem viselhetik a Gerbeaud márkanevet, mert nem a Vörösmarty téri épületben találnak gazdára – kialakítottak egy helyben működő kisebb cukrászüzemet. Így minden nap minden sütemény és az újabban egyre kedveltebb tányérdesszert frissen készül. Céljuk, hogy a magyar vendégek minél gyakrabban nyissanak be az ajtón, ezért öt sütemény elvitelénél már 50 százalék kedvezményt nyújtanak. 

Büszkék az új csokoládéüzemre, a termékek, a csomagolóanyagok, az étlap friss designjára, (Unger Zsolt és Niszkács Anna munkája) amelynek modern színvilága hangsúlyozza a finomságot, a patinás környezetben is helyén való egyszerű vonalvezetést, valamint az egyedi kézműves munka értékét, mind a sütemények, mind a csokoládék és bonbonok terén.

Bevezették a főpincér rendszert, annak érdekében, hogy mindig legyen valaki az üzlettérben,  akitől a vendég információt kaphat – akár több nyelven is.