Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Turisztikai kiállítás és vásár a Budai Várban

Turisztikai kiállítás és vásár a Budai Várban

2014-08-28 Forrás: http://foszezon.hu/

 
 Augusztus 30–31-én immár nyolcadik alkalommal nyílik meg a Főszezon kiállítás a Budai Várban a szokásos helyszínen, a Savoyai és a Halászó Fiú teraszon. A gazdag utazási és szállásajánlatokkal, gasztronómiai bemutatókkal egybekötött kétnapos, ingyenes turisztikai rendezvény a hagyományokhoz híven folyamatosan szórakoztató, családi programokkal, sztárvendégekkel is várja a látogatókat.

    
 

Miközben a főváros legszebb panorámája tárul elénk a Dunán átívelő hidak, a Parlament és a pesti rakpart gyönyörű épületsorának látványával, a nyolcadik Főszezon kiállítás igazi vidéki hangulatot varázsol a Budai Vár történelmi falai közé. A több ezer négyzetméteres kiállítási helyszínen az egész ország turisztikai kínálata megjelenik, bemutatkozási lehetőséget kapnak a modern szállodák, a neves gyógyfürdők, a wellnessprogramokkal, aktív pihenési lehetőségekkel rendelkező tájegységek, régiók. Bemutatkozhatnak a vendégváró magyar városok, az ismert és a felfedezésre váró üdülőhelyek, a bakancsos, kerékpáros túra-útvonalak, a hegyi és a vízi kalandparkok, az extrém sportok. Vendégcsalogató ajánlatokkal jelentkezhetnek a belföldi túraszervezők, a hazai utazási irodák, s mellettük helyet kapnak a külföldi utazási és szállásajánlatok is.

Bízunk abban, hogy a kiállítóknak sikerül a kihagyhatatlan akciós ajánlatokkal a magyar családok kedvében járni, akik a Főszezon kiállításon az idén is megtalálják az igényeiknek és a pénztárcájuknak leginkább megfelelő üdülési, pihenési lehetőséget. A kiállítás látogatói számos új lehetőséggel ismerkedhetnek meg, ötletet meríthetnek az őszi-téli kirándulásokhoz, az élményekkel teli kikapcsolódáshoz, szabadidejük tartalmas eltöltéséhez a következő Főszezonig.

A Főszezon kiállításon nagy hangsúlyt kap a gasztronómia is: kóstolni és vásárolni is lehet majd sokféle eredeti magyar terméket, például kolbászt, pálinkát, bort és pékárut. Az utazási kiállítás – nevéhez méltóan – tulajdonképpen erre a két napra önálló fővárosi programot is kínál, amelyre nemcsak a budapestieknek éri meg ellátogatni, hanem érdemes akár vidékről is családostól Budapestre utazni.

Szombaton és vasárnap délelőtt 10 órától este hatig nonstop műsor nyújt szórakozást. A gyerekek kézműves, hagyományőrző és egyéb játékos foglalkozásokon, vetélkedőkön vehetnek részt. Lesznek népzenei és néptáncbemutatók, valamint több sztárvendég, a műsort Beleznay Endre konferálja.

A kiállításra és a programokra a belépés ingyenes!


PROGRAMOK>>>