Rendezvényhelyszínek

Híreink

26

Vadregényes romantika a Duna-parton

Vonuljanak el együtt a város zajátok, töltsék meg tüdejüket friss levegővel és közben érezzék magukat nagyon jól, Budapest legújabb rendezvényhelyszínén, a Dunai Csónakházban.

19

Új fióka érkezett a VakVarjú fészkébe

 Új fióka költözött a méltán híres VakVarjú család egyre bővülő fészkébe. Nemcsak kisebb családi rendezvényekre de akár céges eseményekre, esküvőkre is kiváló választás a 22. kerületi VakVarjú Csónakház.

Főoldal » Aktuális hírek » Tündérvölggyé alakul át Csabdi

Tündérvölggyé alakul át Csabdi

2012-08-15 Forrás: http://metropol.hu


Aki Kapolcs és az Ördögkatlan hangulatát közel érzi magához, annak mindenképpen érdemes próbát tennie Csabdi vadonatúj fesztiváljával, a Tündérvölggyel.

A nyárbúcsúztató esemény irodalmi, zenés, kézműves és szórakoztató programokban bővelkedő, természetjárást sem nélkülöző három nap lesz, amelynek fontos összetevője a kis falu elbűvölő természeti környezete is. Dombok, völgyek, sok sok zöld, fű, fa, virág, s három felekezet temploma fér meg a falusi környezetbe illő házakkal a tájban, melyet máltatlanul ismernek olyan kevesen – egyelőre. Erre a három napra a falu megnyitja kapuit, Katlan Tóni és Matild néni főz, a Lovas Zugoly szállást, lovaglást kínál, a református templom kertje ugyanúgy befogadó lesz, mint a kultúrház s a kis művésztelep. A rengeteg koncert mellett többek között kézműves foglalkozások várják a különböző korosztályokat, néptáncot és hastáncot tanítanak, 22 és 55 kilométeres családi biciklitúrákat, rövid falunéző és 15 kilométeres gyalogtúrákat indítanak.

További részletek: www.tundervolgy.hu