Rendezvényhelyszínek

Híreink

15Feb

GERBEAUD ESKÜVŐ NAP - 2016. 02. 28.

 Az év legromantikusabb napjának közeledtével, a Gerbeaud Ház szeretettel várja a Nagy Napra készülődő párokat és érdeklődőket Átrium dísztermében, melyet 2013-ban „az év esküvőhelyszínének választottak”.

Részletek...

25Sze

Esküvői bemutató a Columbus Hajón!

 Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az esküvői bemutató a Columbus Hajón 2015.október 04-én, vasárnap 15 órától. 

Hagyománnyá vált, hogy minden év októberében megrendezik a bemutatót az egybekelni vágyók nagy örömére.

Részletek...

 
Főoldal » Aktuális hírek » Tündérvölggyé alakul át Csabdi

Tündérvölggyé alakul át Csabdi

2012-08-15 Forrás: http://metropol.hu


Aki Kapolcs és az Ördögkatlan hangulatát közel érzi magához, annak mindenképpen érdemes próbát tennie Csabdi vadonatúj fesztiváljával, a Tündérvölggyel.

A nyárbúcsúztató esemény irodalmi, zenés, kézműves és szórakoztató programokban bővelkedő, természetjárást sem nélkülöző három nap lesz, amelynek fontos összetevője a kis falu elbűvölő természeti környezete is. Dombok, völgyek, sok sok zöld, fű, fa, virág, s három felekezet temploma fér meg a falusi környezetbe illő házakkal a tájban, melyet máltatlanul ismernek olyan kevesen – egyelőre. Erre a három napra a falu megnyitja kapuit, Katlan Tóni és Matild néni főz, a Lovas Zugoly szállást, lovaglást kínál, a református templom kertje ugyanúgy befogadó lesz, mint a kultúrház s a kis művésztelep. A rengeteg koncert mellett többek között kézműves foglalkozások várják a különböző korosztályokat, néptáncot és hastáncot tanítanak, 22 és 55 kilométeres családi biciklitúrákat, rövid falunéző és 15 kilométeres gyalogtúrákat indítanak.

További részletek: www.tundervolgy.hu